Кожна дівчинка мріє побувати нареченою, надіти гарну білу сукню, розкішну фату і сказати своєму обранцеві заповітне "Так". Але іноді роки йдуть, а заміж вийти все ніяк не вдається. І тоді в голові спливає страшний вираз - «вінець безшлюбності». Чи варто в це вірити і як впоратися з проблемами в особистому житті?

Хтось вірить в негативну енергію, хтось побоюється навіть думок про це, але якщо молода успішна жінка довго не може знайти своє щастя і вийти заміж, кажуть, що на ній "вінець безшлюбності". Звідки беруться ці проблеми і як знайти правильне рішення і перервати низку невдач в особистому житті?

Психологи розглядають цей феномен з точки зору отриманого досвіду. Найчастіше дитина копіює ту модель поведінки, яку бачила у своїй родині, відповідно, якщо мама і бабуся так і не змогли стати щасливими в шлюбі, це накладає певний відбиток і на саму жінку. Жінка буде повторювати ту ж саму схему, поки не буде психологічно готова розірвати цей ланцюжок і дозволити собі бути щасливою.

Як допоможе візуалізація? Зазвичай, коли молода жінка довго не може знайти своє щастя, їй пропонують обов'язково сходити до "бабок" або чаклунів, але це не вихід. Якщо ви вірите в негатив і в те, що можете дійсно піддаватися якомусь впливу, скористайтеся технікою візуалізації.

Сядьте в крісло, розслабтеся і уявіть над своєю головою той самий вінець, включіть свою фантазію і уяву. Розгляньте його з усіх боків, візуалізують його, зробивши видимим і реальним в своїй уяві, а потім знищіть, скориставшись силою думки. Можете подумки його розламати або спалити.

7 ознак того, що це не перше ваше життя на Землі

Коли довго не вдається побудувати особисте щастя, крім особистих сумнівів, на жінку починає тиснути суспільство: батьки і родичі, друзі, колеги, від цього стає ще більш нестерпно і жінка починає сама вірити в те, що тут щось нечисто, притягаючи тим самим в своє життя негатив. Такий прийом дозволить вам психологічно впоратися з ситуацією, відпустити її, "прожити" і розслабитися. Якщо у вас не вийде зробити це з першого разу, пробуйте, поки не досягнете бажаного і не відчуєте полегшення.

Як впоратися самостійно?

Боріться зі своїми комплексами і невпевненістю в собі, полюбіть себе, адже тільки так вас зможе полюбити хтось інший. У жінки, яка любить себе, сяючий погляд, впевнена хода - така жінка просто не може залишитися самотньою.

Не сприймайте кожного нового чоловіка як потенційного чоловіка, цим ви тільки злякаєте його і відштовхнете.

Не зациклюйтеся на шлюбі, це найпотужніших психологічний бар'єр. Відпустіть ситуацію, займіться чимось цікавим і корисним для себе, і здивуєтеся, як через деякий час, несподівано зустрінете саме його.

У кожної людини своя доля, комусь судилося вийти заміж в 20 років, а комусь в 35, не квапте життя, вчіться радіти кожному дню і бути щасливою тут і зараз, тоді ніякі "вінці безшлюбності" будуть вам не страшні.