Як передбачити, чи буде сімейне життя щасливим або потерпить фіаско? Практично ніяк. А ось зрозуміти, чи щасливе подружжя через кілька років спільного життя, цілком можливо. І про це розповість зовсім не квартира, куплена в іпотеку або власний бізнес у чоловіка і дружини. І навіть не блиск в очах і букети в руках дружини.

Вчені виявили вірну ознаку щастя в сімейному житті - і ви напевно будете здивовані цим висновкам численних досліджень. Отже, присядьте і читайте далі.

Животик - як символ любові

Ви раптом помітили, що ваші джинси знову тісненькі, а улюблена блуза важко сходиться на грудях, не впадайте в істерику і не оголошуйте тиждень кефіру.

Також читайте: 8 ідей як оригінально повідомити про вагітність чоловікові, батькам і друзям

Час радіти! Якщо в парі подружжя хтось набрав трішки ваги, це означає, що пара щаслива разом. І це, доречі, не вигадка, а доведено вченими.

Виявляється, набір у вазі як ознака щасливого шлюбу пояснюється ось чим: люди впевнені в щирості почуттів свого партнера і впевнені, що їх не покинуть і будуть любити, незважаючи на зовнішність і обставини, розслабляються і їдять собі на втіху. При цьому, ясна річ, набирають у вазі, проте залишаються бажаними і цілком задоволеними життям.

Також читайте: 4 фрази, які вбивають самооцінку вашої дитини

А ось худорлявість, особливо, якщо партнери неабияк схудли саме в шлюбі, говорить про те, що чоловік і дружина не вірять в міцність свого союзу, тому ретельно стежать за собою з міркувань, а раптом коханий / кохана знайде кого-небудь кращого...

Без фанатизму

Так що, любі панянки, животик замість кубиків на животі вашого чоловіка утворився зовсім не від пива з сосисками, а від сильних почуттів до вас. Чоловіки ж повинні засвоїти істину, що дружина набирає поруч з ним зайві кілограми не від того, що не хоче за собою стежити, а від щастя і розслабленості поруч з коханими.

Також читайте: У цікавому положенні: 7 найкращих фільмів про вагітність

Тільки не думайте, що тепер вам на крилах любові потрібно летіти в бік фастфуду і забути про здорове харчування. Адже сильне ожиріння - факт наявності серйозних проблем в організмі і в психіці, які людина «заїдає».