Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Рівненській області спільно із працівниками Рівненської митниці ДФС та патрульної поліції вилучили крупну партію іноземних вин, незаконно ввезених в Україну.

В рамках проведення операцій «Акциз-2018» та «Рубіж-2018» було встановлено, що на митну територію України з приховуванням від митного контролю було ввезено партію вин іноземного виробництва, призначених для продажу кінцевим споживачам на території України.

За результатами огляду вантажного автомобіля RENAULT Mascott, яким здійснювалось транспортування вказаних товарів по трасі Київ-Чоп без документів, що підтверджують їх походження та придбання, з незаконного обігу вилучено та передано на митний склад 3,2 тис. пляшок іноземних вин відомих торгових марок, об'ємом по 0,75 л. кожна загальною орієнтовною вартістю 896 тис. грн.

Окрім того, встановлено замовника вказаної «доставки» - ним виявився житель м. Києва, стосовно якого складено протокол про порушення митних правил за ст. 484 Митного кодексу України.

pic