Як видалити шерсть з дивана? Питання, яке може стати проблемою для власників котів і собак. Однак для цього є хороші методи.

Наявність чотириногого в будинку включає в себе багато додаткових обов'язків. Один з них полягає в прибиранні квартири, заваленої шерстю тварини, яка всюди. Шерсть домашнього улюбленця - собаки чи кішки найбільш важко видалити з дивана.

Як видалити шерсть з дивана?

1. Гумова рукавичка. Використовуйте вологу рукавичку, щоб витирати нею меблі і оббивку. Таким чином, ви зберете всю шерсть, яку ваш вихованець залишив на дивані. В якості альтернативи ви також можете використовувати суху губку для меблів.

2. Самоклеючий рулон для одягу. Один з найпопулярніших способів очищення одягу підходить і для прибирання шерсті. Завдяки проклеєному шару шерсть прилипає до рулону і тому ви можете легко очистити оббивку.

3. Губка, змочена у воді. Досить м'яку ганчірку намочити водою. Потім цією тканиною промийте диван, починаючи з верхньої частини меблів.

4. Пилосос. Це найпростіший і ефективний спосіб видалити шерсть тварини з квартири.

Дайджест гарячих трендів в інтер'єрі, які варто спробувати

5. Пристосування для пилососа, яке збирає шерсть. Протягом деякого часу на ринку з'явилися пилососи, оснащені спеціальними наконечниками, які набагато краще збирають шерсть. Ми можемо використовувати турбо-щітку як на рівній підлозі, на килимі, так і на дивані.

6. Регулярне чищення тварин також сприяє мінімізації кількості вовни в квартирі. Велика частина вовни при вичісуванні тварин виявиться не на дивані або килимі, а в сміттєвому кошику.

Домашні тварини вдома - яка краща оббивка для меблів?

Якщо у вас є собака або кішка в будинку, ви повинні вибрати меблі для відпочинку з оббивкою, стійкою до пошкоджень, плям і ту, з якої ви зможете легко видалити шерсть. Ідеально підходить натуральна шкіра, яка, однак, вимагає належного догляду кожен день.

Інший варіант? Плямостійка тканина з сильним щільним переплетінням. Текстиль з додаванням тефлонового матеріалу стає все більш популярним. Чохол для кушетки також стане відмінним рішенням.