Вихідними у Рівному відбувся Чемпіонат України з кйокушінкаі карате Унія України. Цей турнір наше місто приймало вже втретє.

Цьогоріч змагання видалися масштабними. 276 каратистів з усієї України змагалися за медалі. У 43 вагових та вікових категоріях спортсмени визначали між собою сильніших. Варто відмітити, що фіналісти та переможці загалом проводили по 4-5 поєдинків в категорії.

За підсумками турніру відзначилися наступні представники Рівне нщини:

1 місце: Васільєв Марк, Наумова Ліля, Паламарчук Рінат.

2 місце: Нагаль Анастасія, Кирильчук Данило, Горшков Ілля, Мотчук Даша.

3 місце: Вєтров Георгій, Хаврук Данило, Поліщук Назар.

"Приз за кращу техніку" отримала Наумова Ліля.

- Хочу подякувати всім, хто долучився до орагнізації змагань у Рівному. Рівне нська обласна федерація кйокушінкаі Карате Унія України та оргкомітет Національної федерації зробили максимум, що було в наших силах. За відгуками, учасникам у нас сподобалось. Те що від нас залежало - ми зробили. Дякую Раді Федерації за довіру та особисто Шіхану Станіславу Шмату. Турніри такого рівня це завжди відповідально. Наше єдиноборство - це не тільки спорт. Ми самовдосконалюмося та виховуємо хороші навички впродовж свого життя, - прокоментував керівник Рівне нської обласної федерації кйокушінкаі карате Унія України Євген Вєтров.

Повідомляє інформаційна служба Рівне нської обласної федерації кйокушінкаі карате Унія України.