Роздивляючись білборди, сітілайти і вивіски у нашому місті, одразу впадає у вічі велика кількість пропозицій з привабливими квадратними метрами, які можна придбати в новобудовах Рівного. Але не завжди красивий дизайн та гучні слова свідчать про те, що забудовник справді зробить усе для свого клієнта, щоб його очікування від дорогої покупки виправдалися на 100%.

Група компаній РЕНОМЕ, яка працює на ринку будівельних послуг вже 22 роки, ставить собі значно вищу мету, аніж банально продати квадратні метри та отримати прибуток. «Створювати нерухомість за новими стандартами,» – саме так звучить місія компанії-девелопера.

Про це свідчать і відзнаки, які постійно отримує група компаній «РЕНОМЕ». Нещодавно архітекторів, що створили проект комплексу «Spectrum» включили до 10 найперспективніших архітекторських бюро України. А генпідрядну компанію «Реноме-Євробуд» визнали «Лідером якості Рівне нщини».

Зразковий забудовник «РЕНОМЕ» прагне забезпечити безризикову співпрацю з клієнтом, щоб максимально донести цінність свого продукту та залишити покупця задоволеним, а головне – отримати його прихильність на довгі роки.

А все починається із дрібниць. Для прикладу, менеджери «РЕНОМЕ» вже після першого візиту запам’ятовують, що полюбляє відвідувач: каву чи чай, і навіть скільки цукру покласти в напій. Тому що компанія розвиває стосунки з кожним клієнтом як окрему історію, відповідаючи на індивідуальні потреби та запити.

І ці стосунки не закінчуються після укладання угоди та вручення ключів. Забудовник здійснює постпродажний супровід через організацію «Спектрум-Сервіс», яка бере на себе головний біль усіх власників квартир – підписання договорів на комунальні послуги, утримання мереж у безперебійному робочому стані та усунення будь-яких аварійних ситуацій у будинках та на території.

«360» – ще один житловий комплекс від «РЕНОМЕ» із незвичною назвою, будівництво якого саме зараз набирає обертів. Він покликаний змінити атмосферу всього мікрорайону. На фоні старого житлового фонду «360» вражає дизайном у стилі геометричний хай-тек, підземним паркінґом, смарт-квартирами, можливостями трансформувати свій простір для життя та новітніми рішеннями в галузі охоронних систем.

Більше читайте на 2-3 сторінках 2 випуску журналу "SURENZH"

Приєднуйтеся до нас у соціальних мережах!

Fichier:Instagram simple icon.svg Картинки по запросу фейсбук значок