Вже тиждень на Рівненщині гостюють 30 дітей з прифронтової Попасни, що на Луганщині.

Проживають вони у таборі «Електронік», там проходять оздоровчі процедури. Також школярам організували дуже насичену та цікаву програму.

Як вони відпочивають на Рівне нщині дізнавався заступник голови ОДА Олександр Корнійчук. Йому діти й розповіли:

«З першого дня нас здивувало все. Велика територія табору, оздоровчі процедури, дуже багато різноманітних заходів. Дуже багато екскурсій, ми їздили до поліцейських, побували в Музеї бурштину та Уласа Самчука. Цілий концерт нам показали вихованці костопільської школи танців».

Неабияк зацікавилися діти й подарунками. Це книжки «Битви за рідну землю», що видана відомим художником та громадським діячем Юрієм Журавлем. Серед інших тут є й історія про оборону кіборгами Донецького аеропорту.

«У дітей – просто море позитивних емоцій! Дуже хочеться подякувати усім причетним до організації поїздки, а особливо громадській організації «Портал». Андрій Хотенко, Олена Погоріла та Іванна Пристайович активно допомагали нам у цій хорошій справі. Кошти на поїздку були виділені з обласного бюджету. Таким чином наші спільні зусилля дозволили дітям прифронтового міста знову безтурботно сміятися. Переконаний, що такі заходи показують, що немає окремо Заходу та Сходу. Ми – усі громадяни однієї країни», - зазначив Олександр Корнійчук.