У кожного знака Зодіаку є свій Ангел-хранитель, який завжди прийде на допомогу в скрутну хвилину і вбереже від прийняття неправильних рішень. З якими проханнями і в який час краще звертатися до свого Ангела-охоронця?

Всім відомо, що у кожної людини є Ангел-хранитель відповідно імені, але, виявляється, не тільки. Якщо один покровитель людини не в силах впоратися з проблемою, на допомогу завжди прийде ще один Ангел-охоронець - за знаком Зодіаку. Хто ж ваш Ангел-охоронець за знаком Зодіаку?

Овен

Ангел-охоронець: Бакарі. Головна функція цього Ангела - турбота про маленьких Овнів, яких він оберігає, наділяє величезною життєвою енергією і силою. В ранок понеділка або вівторка обов'язково треба просити у свого Ангела допомоги і вірних друзів поруч.

Телець

Ангел-охоронець: Амато. Під час труднощів і непростих життєвих ситуацій, цей Ангел вказує своїм підопічним правильний шлях і захищає від неприємностей. Крім того, завжди уважно дивіться по сторонам, Ангел посилає вам знаки, які можуть круто змінити вашу долю і зрозуміти своє істинне призначення. Про допомогу і підтримку молитися йому краще в п'ятницю ввечері.

Близнюки

Ангел-охоронець: Бахрам. Цей Ангел-хранитель дуже віддано оберігає представників свого знака, не дає робити помилок і відводить від бід і невдач. Він завжди допоможе полегшити душевні терзання, впоратися з труднощами. Просити про допомогу і підтримку краще під час заходу сонця.

Рак

Ангел-хранитель: Діна. Цей Ангел здатний наділити свого представника мудрістю, силою, тягою до знань і вмінням приймати вірні рішення. Моліться йому в будь-який день, крім великих церковних свят, а отримавши підтримку, подякуйте своєму Ангелу-охоронцю.

Лев

Ангел-хранитель: Акварени. Покровитель Левів допоможе в духовному розвитку, навчить цінувати важливі моменти і шукати своє справжнє призначення, завжди допоможе зробити складний вибір. Потребуючи допомоги зверніться до свого Ангела з щирою молитвою.

Діва

Ангел-хранитель: Кадмиїл. Цей Ангел дасть підказки в складних ситуаціях, допоможе прийняти правильне рішення. Але просити варто в нього лише те, чого дійсно потребуєте. Просити допомоги слід ближче до вечора, але не забувайте і подякувати.

Терези

Ангел-хранитель: Барч. Цей Ангел здатний наділити духовною силою і знайти взаєморозуміння з оточуючими людьми. Про це його можуть попросити не тільки Терези, а й інші представники Зодіаку. Він має силу змінювати долі, але лише в тому випадку, коли це дійсно необхідно.

Скорпіон

Ангел-хранитель: Гавриїл. Цей Ангел здатний змінити ваше життя, щоб воно пройшло по самому правильному сценарію, в якому будуть можливі всі духовні переродження. Ангел Гавриїл може виконати найзаповітніше бажання, якщо щиро і від душі попросити його.

Як захистити дитину від негативу: обереги для новонароджених

Стрілець

Ангел-хранитель: Адначііл. Цей Ангел-охоронець протегує мандрівникам, а ще допомагає в питаннях кар'єри. Тому перед важливою співбесідою або переговорами з керівником можете попросити у нього допомоги і підтримки. А ще завжди просіть у свого покровителя захищати і оберігати вас в далекій дорозі.

Козеріг

Ангел-хранитель: Камбіо. До цього Ангела-охоронця можна звертатися перед важливими справами і починаннями. Він здатний благословити навіть на найризикованіші вчинки, надає Козерогам сили і сміливості у прийнятті важливих рішень. Молитися своєму Ангелу Козерогам потрібно перед сном.

Водолій

Ангел-хранитель: Катетів. Ангел-охоронець може допомогти представнику цього знака отримувати нові знання, застосовувати свої можливості і розкривати таланти. До нього можна звертатися перед будь-якими важливими подіями або перед прийняттям важливих рішень, він завжди почує щире прохання.

Риби

Ангел-хранитель: Егалмііл. Представники цього знака Зодіаку можуть звернутися до свого Ангела-охоронця з проханням, пов'язаним з любовними справами, або попросити благословення на відкриття своєї справи або просування по службі. До Ангела-охоронця краще звертатися після полудня.