Унікальні сучасні технології та висококваліфіковані лікарі. В лікарському центрі «Аксіома» проводять лікування артрозу, артриту, остеохондрозу та міжхребцевої грижі інноваційними методами.

Малорухливий спосіб життя, несвоєчасні навантаження, сидяча робота - все це позначається на здоров'ї, в першу чергу на хребті. Якщо у вас часто затікає шия, це може означати, що організм вже посилає вам перші сигнали тривоги.



pic

Працівники лікарського центру «Аксіома» займаються мануальною терапією, лікуванням протрузії міжхребцевих дисків, грижі спини та остеохондрозів без операційного втручання.

Лікування здійснюється ексклюзивним безопераційним методом на американській системі. Для отримання позитивного результату фахівці центру підберуть для вас схеми лікування.

Завдяки сучасному американському апарату DRX-9500, можна ефективно справитись з болем між лопатками у ногах, у грудях, попереку та з грижами міжхребцевих дисків. У Рівному такий апарат є тільки в центрі «Аксіома».



pic

Перед лікуванням на апараті DRX-9500 лікар оглядає пацієнта на запалення, а потім розслабляє м'язи. Метод тракційної витяжки хребта людству відомий дуже давно.

Завдяки апарату DRX-9500 і проводиться безопераційне апаратне лікування патології міжхребцевих дисків.

Так само дуже важливо, що лікування гриж хребцевих дисків та інших проявів поперекового і шийного остеохондрозу за допомогою цієї системи не просто блокує хворобливий синдром, але усуває саму причину, що викликала проблеми.

Терапія відновлення за допомогою апарату DRX проводиться разом з комплексом процедур. Лікування методом DRX буде корисним у профілактиці для людей, які ведуть малорухливий спосіб життя, пацієнтам при високому тиску та тим хто має проблеми з попереком.



pic

За словами лікарів центру система дбайливо і з ювелірною точністю розсовує хребці і повертає їх у природне положення. Під час сеансу створюється певний вакуум-ефект, що втягує міжхребцеву грижу всередину диска. Вона припиняє тиснути на нервові корінці і біль зникає.

Проблеми, із якими ефективно справляється DRX:

- протрузії та грижі міжхребцевих дисків (в тому числі рецидивні періоди хвороби);
- остеохондроз і його ускладнення (наприклад, радикуліт), більшість суглобових захворювань (артрити, артрози);
- відновлення після травм і пошкоджень хребта;
- обмеження об'єму рухів у суглобах рiзної етіології;
- хронічний головний біль;
- біль в грудях, попереку, в шиї та кінцівках, що викликані затисненням нервів;
- біль у ногах, у пахвині при м'язевих травмах та пошкодженні кісток таза;
- біль між лопатками при різних видах деформації суглобів (плечолопатковий периотроз, торакалгія) і багато інших захворювань.

Контакти: центр "Аксіома" знаходиться на вулиці Кавказька, 15. Зв'язатись можна за номером телефону: 067-85-98-475 та 099-50-650-22.

Свідоцтво про державну реєстрацію в Україні №12848/2013.



pic