Чи задумувалися ви, що очікуваний жінкою подарунок може бути пов'язаний з її датою народження?

Отримувати подарунки люблять всі. Ось тільки правильно вибрати його виходить не завжди. Добре, якщо ви знаєте дівчину давно, її вподобання та хобі. Але ось, що робити, якщо ви познайомилися недавно, а привід подарувати подарунок вже завтра.

Цікаво, що очікуваний жінкою подарунок часто пов'язаний з її датою народження. Ось який подарунок вона хоче отримати згідно знаку зодіаку:

Овен

Дівчина-Овен не хоче намисто, вона хоче пригоди. Подарунком для неї буде те, що вона зможе випробувати, а не носити. Вона буде рада квитками на концерт, подорожі, походу на спортивний захід або пікніку на природі.

Телець

Жінка-Телець любить романтику, а ще вона любить розкіш. Щоб закохати її в себе, їй треба дати те, що виділяє вишуканість. Запросіть її в ресторан, де вона зможе з'явитися в розкішній сукні, подаруйте дорогу пляшку вина або красиві квіти. Дайте їй щось, чим вона буде вражена.

Близнюки

Ця жінка дуже товариська, тому сама не раз скаже про бажаний подарунок. Вона не буде проти хорошої книги, квитків в інше місто або країну або грошової суми - тоді вона зможе сама обрати собі подарунок. Близнюки оцінять будь-який подарунок, який буде мати сенс і піде на користь.

Рак

Жінка-Рак любить свою сім'ю і друзів, а також любить залишатися вдома. Як не банально, але кращий подарунок для неї - це ви. Класичний фільм, обійми на дивані і гарячий какао, і вона буде щаслива.

Лев

Жінка під знаком Лева любить дорогі речі, які вона зможе продемонструвати всім своїм численним друзям. Вона не закохається в чоловіка, який подарує їй поцілунок на Різдво, їй хочеться чогось відчутного і при можливості іміджевого. Можливо, вам доведеться порушити свій бюджет, але жінка-Лев варто того.

Діва

Діва віддасть перевагу практичному, а не дорогому подарунку. Вона хоче щось корисне. Вона буде рада будь-якому знаку уваги. Така жінка навіть може сказати, що і зовсім не потребує подарунка, і це буде правдою.

Терези

Жінка знаку Терези любить виглядати вишукано. Їй можна подарувати щось, що вона зможе одягнути на побачення з вами. Не забудьте про комплімент, коли вона зробить це.

Скорпіон

Жінка-Скорпіон любить бути загадкою, тому вона безумовно не повідомить про бажаний подарунок. Вона хоче подивитися, який подарунок ви зробите їй самостійно, без підказок і тиску. Постарайтеся придумати для жінки цього таємничого знака подарунок, якого вона не очікує.

5 найнадійніших знаків зодіаку

Стрілець

Найбільше ця жінка любить подорожувати і пізнавати нове, тому їй підійде будь-який подарунок, який допоможе їй дістатися до чергового захоплюючого місця або ж книга, тематика якої їй ще не знайома.

Козеріг

Жінка-Козеріг стримана і невибаглива. Її не потрібно змітати з ніг романтичними червоними трояндами і полуницею в шоколаді. Вона хоче подарунок, який зможе використовувати і використовувати часто, а не той що зникне за одну мить.

Водолій

Жінка цього знаку - оригінальна інтелектуалка. Їй варто подарувати щось, що буде стимулювати її розум. Цією річчю може бути книга, інтелектуальна гра або щось зовсім незвичайне.

Риби

Жінка-Риби відрізняється надзвичайною чуйністю. Вона оцінить подарунок, який викличе в неї почуття. Це може бути дрібниця на зразок листівки із привітанням або щось, зроблене своїми руками, - їй сподобається будь-який творчий подарунок, в який ви вкладете душу.