Всеукраїнська акція «Намалюй життя в любові — Україна» відбулася й у Рівному.

Патрульна поліція в Рівне нській області спільно з Національною поліцією в Рівне нській області, ГО "Здорова країна", "Національний корпус", працівниками управління у справах сім'ї, молоді та спорту Рівне нського міськвиконкому та іншими небайдужими долучилися до всеукраїнської акції «Намалюй життя в любові — Україна», котра направлена на пропаганду здорового способу життя, масову деактивацію та ліквідацію на фасадах будинків наркореклами.

У центрі міста учасники заходу розділилися на команди, які взявши балончики з фарбою, вирушили за маршрутами, де замальовували на стінах рівненських будинків адреси сайтів наркодилерів, що здійснюють продаж небезпечних для життя та здоров'я речовин.

Маршрути обирали завчасно, відповідно до інформації, яку подали партнери з Сусідської варти. За час проведення акції учасники ліквідували 360 нарконаписів, котрі були розміщені на стінах багатоповерхівок, приватних будинках і магазинах. Перемогу в цьому своєрідному конкурсі за кількістю замальованих надписів виборола команда "Здорова країна", у складі якої були інспектори зв'язків з громадськістю Таня Ятчук та Іванна Бояківська

Інспектори та учасники кажуть, що акція не є разовою та й надалі буде проводитися в Рівному.

pic



pic



pic



pic



pic