Перетинаючи проїзну частину у невстановленому місці, учора, 17 жовтня у Рівненському та Здолбунівському районах травмувалося двоє пішоходів.

Близько 19 години 44-річний житель Здолбунова, керуючи автомобілем «Renault Kangoo», на вулиці Шевченка районного центру здійснив наїзд на 32-річного місцевого жителя, який перетинав проїзну частину у невстановленому місці. Медики у потерпілого діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забої обличчя, запах алкоголю та госпіталізували у травматологічне відділення лікарні.

pic

pic

Ще одна автопригода з травмованим сталася близько 22 години на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Вересневе Рівне нського району. Зі слів водія автомобіля «DAF», 61-річного жителя Волинської області, пішохід знаходився поблизу проїзної частини та раптово вибіг на дорогу. Попри екстрене гальмування, уникнути наїзду на 29-річного жителя села Світанок Корецького району, не вдалося. Його із політравмою госпіталізували у реанімаційне відділення. За життя чоловіка нині борються медики.

pic



pic



pic



pic

За фактами порушень правил безпеки дорожнього руху відкриті кримінальні провадження за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють усі обставини автопригод. Обоє водіїв відповідно до медичного освідування були тверезі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.