У кожної людини на Землі є своя місія та призначення. І те, в якій сім'ї народилася ваша дитина, чинить на це дуже сильний вплив. Як же впливає черговість народження дітей на їх характер і духовне призначення? Давайте дізнаємося, а яка життєва мета і доля у вас та ваших дітей?

Первісток. У первістка неймовірно сильна душа, він народжений, щоб забрати батьківську карму і трансформувати її. Карма - передається у спадок, поки хтось із родини не буде здатний її змінити на краще, саме первісток і відповідальний за такі зміни. Первістки прекрасні вихователі, вони беруть на себе більшу частину сімейних турбот і якщо не справляються, можуть поникнути і опустити руки. Але якщо така дитина з легкістю подужає всі покладені на неї обов'язки, її розвиток піде легко і в житті чекає великий успіх. Первісток володіє настільки сильною енергією, що здатний зцілити сім'ю і перетворити всю погану карму на хорошу. Якщо у нього це вийде, то у майбутньому впорається з будь-якими труднощами.

Друга дитина. Другі діти зазвичай неймовірно обдаровані і талановиті, вони послані в світ, щоб нести красу і радість, а для цього їм потрібен захист первістка. Більш повноцінно розкриється призначення дитини, народженої другою, якщо у неї буде ще і прикриття молодшою дитиною, з якою вона буде дружити і ділитися своїми радощами і переживаннями. Друга дитина під таким захистом може повноцінно виконати призначення своєї душі. "Другі" діти дуже чутливі, вони ніколи не залишать в біді того, кому потрібна допомога, особливо своїх братів або сестер, зазвичай такі діти працюють на два фронти. Черговість народження наділяє середніх дітей дуже важливими навичками, вони прекрасно працюють з людьми, дуже комунікабельні і дипломатичні, такі люди прекрасні посередники, вони можуть бачити ситуацію одночасно з різних сторін. Головне правило для народжених другими: у спробах догодити оточуючим, не втратити себе, а виконати свою життєву мету - створити щось дійсно прекрасне.

Наймолодший. Діти, народжені останніми, несуть світло, оптимізм, і наповнюють сім'ю позитивною енергією, дають батькам шанс по-іншому поглянути на світ. Як правило, у молодших дітей немає схильності вбирати погану карму сім'ї, тому вони набагато простіше відносяться до життя, більш оптимістичні, вони здатні об'єднувати і примиряти людей. Такі діти мають вкрай волелюбний характер, вони роблять те, що їм хочеться і ніколи не йдуть по нав'язаному шляху. В силу свого духовного призначення, вони не завжди можуть правильно вибрати життєву дорогу, постійні метання рідко призводять до чогось хорошого, але якщо вони впораються і навчаться зріло і мудро керувати своїм життям, то зможуть досягти дуже багато у житті.

Також читайте: Спорт за знаком Зодіаку: як виростити чемпіона

Єдина дитина. Єдина дитина в чомусь схожа на первістка, але відрізняється більшою незалежністю і життєстійкістю, це природжений лідер. Така дитина з народження бере на себе величезну частку сімейної карми, але не має підтримки в особі молодших братів і сестер, тому змушена справлятися сама. Це допомагає і шкодить одночасно. По-перше, єдина дитина дуже врівноважена і емоційно стабільна, але з іншого боку, - вона погано ладнає з людьми і не до всіх вміє знайти підхід. Єдина дитина приносить в будинок дуже багато енергії, відразу ж повністю вливається в сімейний ритм і в більшій частині допомагає батькам в їх роботі. Це її головна відмінність від первістка, так як за первістком народжується друга дитина, яка приходить, щоб щось змінити і виправити у сім'ї.