В швецькому Готеборзі відбувся 11 відкритий Чемпіонат Європи з кйокушінкаі карате.

В турнірі взяли участь представники 20 країн. Змагались на турнірі і рівняни. Одразу трmох наших земляків включили до складу збірної України. Так, Наталія Лелях виступала в розділі ката (техніка), Юрій Кайзер в куміте (поєдинки) і ката. В цих же категоріях змагався і очільник Рівне нської обласної федерації кйокушінкаі карате Унія України Євген Вєтров.

Варто зазначити, що Наталія Лелях та Юрій Кайзер у турнірі такого рівня участь брали вперше і у підсумку здобули серйозний досвід, який знадобиться в майбутньому.

Євген Вєтров у підсумку ввійшов у п'ятірку кращих спортсменів Європи в розділі ката.

- Надзвичайно насичені змагання. Ми змагалися із кращими спортсменами Європи. Наша федерація розвивається і ми їхали перевірити себе та здобути досвід. Без поразок не буває перемог. Юрій та Наталія хоч і вперше змагалися на такому рівні, але проявили себе добре. Хочу їм подякувати. Зрозуміли свої помилки і працюємо над їх усуненням. Далі будемо старатися таки привезти медалі континентальної першості в Україну, у Рівне , - прокоментував керівник обласної федерації кйокушінкаі карате Унія України Євген Вєтров.

Інформаційна служба Рівне нської обласної федерації кйокушінкаі карате Унія України