Сьогодні 14 жовтня, вперше за весь час існування навчального закладу 72 першокурсників Острозького військового ліцею дали клятву ліцеїста на головній площі обласного центру.

Після урочистостей військові ліцеїсти порадували присутніх стройовою виправкою та злагодженістю дій під час проходження урочистим маршем у складі підрозділів. Вже традиційно начальник військового ліцею полковник Дем’ян Поліщук вручив першокурсникам значки ліцеїстів. Також всі охочі отримали можливість зробити спільне фото з юнаками, яків перше у своєму житті одягнули парадну військову форму Збройних Сил України нового зразка.

Як зазначив заступник начальника ліцею з виховної роботи комунального закладу Острозький обласний ліцей-інтернат з посиленою фізичною підготовкою Рівне нської обласної ради підполковник Ігор Приступа, традиційну посвяту у військові ліцеїсти сьогодні приймають по всіх Україні одночасно.

Серед 23 дітей учасників ООС (учасників АТО) що дають клятву ліцеїста в Рівному, й Артур Богуславський – єдиний син Олексія Богуславського, який загинув в результаті бойових дій на сході України у 2015 році, а мама Наталя служить в Збройних Сил України та нещодавно повернулася з тривалого відрядження на Донбас.

pic



pic



pic



pic



pic



pic