Очі блищать, серце вилітає з грудей, а слова і думки плутаються, але ви чітко розумієте, що цей хлопець вам подобається і ви хочете з ним познайомитися. Але як? Перед вами 5 способів, які допоможуть почати спілкування з вподобаним незнайомцем.

Жінці іноді достатньо кількох хвилин, щоб закохатися і в своїй голові програти весь життєвий сценарій, від знайомства до імен спільних дітей. Як би там не було, якщо ви відчуваєте, що цей чоловік вам симпатичний, не питайте поради у подруг, а дійте. Є чоловіки, які люблять рішучих жінок, а іноді можна трішки підіграти.

Почніть розмову. Навіщо витрачати час на страждання і переживання, дійте. Якщо не знаєте, що сказати або переживаєте, що будете виглядати нерозумно, говоріть правду: "Ви мені дуже симпатичні, можна з вами поспілкуватися?". Якщо ви не впевнені в собі, соромитеся або боїтеся розчаруватися, саме час почати працювати зі своїми комплексами і самооцінкою. За статистикою, 90% чоловіків, до яких дівчина підійде з такою пропозицією, не відмовлять, а з радістю познайомляться. Решта 10% можуть відмовити, але скоріше, через несподіванку, тому не втрачайте дар мови, скажіть щось на кшталт: "Ой, ви заговорили і я зрозуміла, що помилилася". Не сидіть склавши руки, життя штука непередбачувана і хто знає, можливо від вас вислизає ваша доля, саме час схопити її за хвіст.

Спільні інтереси. Якщо ви знаєте де часто буває людина, яка вам сподобалася, тоді напевно ви зможете з ним зіткнутися в якій-небудь невимушеній обстановці,наприклад, якщо разом працюєте або в спортзалі. Це відмінний варіант, вам не доведеться червоніти і заїкаючись щось питати, просто починайте говорити, зверніться за допомогою, попросіть поради. Наприклад, поцікавтеся, як правильно займатися на тренажері, імпровізуйте. Ненав'язливе спілкування зближує і врешті-решт молода людина обов'язково вам представиться і поцікавиться, як вас звуть.

Які пари по знаку зодіаку найміцніші

"Вибачте, я випадково". Скільки щасливих пар утворилося від того, що хтось випадково наступив на ногу або злегка придавив в метро, ​​громадський транспорт - прекрасне місце, щоб познайомитися з вподобаним чоловіком, адже є ризик більше ніколи його не побачити. Створюйте випадковості, але намагайтеся, щоб все виглядало максимально природно, проявіть всі свої творчі навички. Чоловік сидить за столиком і більше немає місць, попросіться скласти йому компанію і випити разом кави. Головне, будьте розкутою, впевненою в собі і налаштованою на виконання задуманого, але переслідувати чоловіка не варто, якщо він одного разу дав вам зрозуміти, що йому не цікаво спілкування, краще не нав'язуватися.

Попросіть друзів. Це найлегший і ефективний спосіб, але працює він лише в разі, коли у вас є якісь спільні друзі і знайомі. В цілому, це найефективніший спосіб познайомитися з чоловіком і як показує практика, до появи соціальних мереж, найпоширеніший спосіб знайомства.

Соціальні мережі. Інтернет буквально заполонив сучасних людей, зараз легше познайомитися з хлопцем в фейсбуці, ніж сидячи поруч з ним же в метро, ​​але цей спосіб теж відмінно працює. Якщо ви знаєте як звати чоловіка, який вам сподобався або місце його роботи, можливо, захоплення, пошукайте його сторінку в соціальних мережах і напишіть йому. До того ж за екраном смартфона або монітора, вас ніхто не побачить, а це додає сміливості. Почніть листуватися, подружіться, а там справа вже в ваших руках і почуттях.

Головне, не зациклюйтеся і ні в якому разі не опускайте рук, якщо вам відмовили. Знайдеться десяток порядних і важливих чоловіків, значить просто ви свого ще не зустріли.