Сновидіння часто несуть в собі дуже важливу інформацію, допомагають знайти потрібне рішення або зробити складний вибір, головне, правильно їх витлумачити. Які 5 снів обіцяють вам зміни в житті?

Уві сні наш мозок розслабляється, тому це ідеальний час, щоб підсвідомість посилала нам важливі сигнали. Деякі сни сняться не випадково, тому так важливо запам'ятовувати те, що вам сниться, адже іноді від цієї інформації може залежати ваше майбутнє. Всесвіт інформує людину не тільки про погане, але і про хороше, тому прокинувшись, обов'язково запишіть свій сон, можливо пізніше, ви зрозумієте, чому вам це снилося.

Весільна сукня. Багато дівчат подумають, що весільна сукня уві сні обіцяє швидке заміжжя, але це зовсім не так. Якщо уві сні ви міряєте чуже плаття - це означає, що в реальному житті вам належить вирішувати питання і відстоювати інтереси інших людей, можливо родичів або близьких друзів. Якщо на весільній сукні красується великий бант - чекайте великий прибуток, а якщо у сукні відкрита спина - це говорить про те, що можливо зрада з боку коханої людини. Бути в білому уві сні часто обіцяє швидку хворобу.

Вода. Вода - дуже сприятливий знак, символ гармонії, але тільки якщо вода кришталево чиста. Якщо ж ви бачите або перебуваєте в брудній воді - незабаром хтось буде розпускати про вас чутки за спиною. Швидше за все, це буде близька вам людина, що робить ситуацію ще неприємніше. А ось чиста вода, в якій ви плескалися, обіцяє хороші новини, особливо там, звідки їх давно чекають. Найсприятливіший сон - це опинитися на березі моря, такий сон говорить про те, що всі ваші проблеми незабаром вирішаться і життя налагодиться.

Волосся. Волосся - символізує життєву енергію людини, тому це дуже важливий знак. Наприклад, якщо уві сні ви змінили колір волосся - вас зовсім скоро чекає нове кохання, тому будьте обачнішими. А ось якщо ви уві сні обрізаєте волосся - незабаром вам доведеться пережити розставання або довгу хворобливу розлуку зі своєю другою половинкою.

Дорога. Дорога також має багато символів і значень. Якщо ви бачите дорогу з вікна автомобіля - незабаром підете в далеку дорогу, можливо, це буде подорож, а може бути і переїзд в інше місто або навіть країну. Стояти на перехресті - означає, що перед вами стоїть дуже складний вибір, який вплине на ваше майбутнє. А якщо ви уві сні стоїте на дорозі в повній самоті - це ж чекає вас і в житті, в непростий час ви опинитеся без підтримки, в повній самоті.

Одягати чужі речі. Приміряння на себе чужого одягу уві сні не обіцяє нічого хорошого. Так, наприклад, якщо ви бачите себе в сні в чоловічому костюмі - це означає, що ваша думка перестане в сім'ї бути авторитетною або у вас з'явиться ворог. Якщо ви берете одяг у якоїсь конкретної людини, наприклад, у родичів, - це знак, що незабаром ви посваритеся і довгий час не будете спілкуватися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

10 прикмет, які допоможуть привернути гроші