Під час проведення санкціонованих обшуків слідчі та оперативники Сарненського відділу спільно з поліцейськими роти особливого призначення та регіонального управління захисту економіки учора, дев’ятого жовтня, виявили 32,8 кілограмів «сонячного» каміння, вартість якого на «чорному» ринку становить орієнтовно 280 тисяч гривень.

У ході розслідування кримінального провадження за фактом хуліганства, поліцейські провели санкціонований обшук у господарстві за місцем проживання 23-річного жителя села Тинне, під час якого виявили бурштин-сирець вагою 9 кілограмів. А у господарстві 26-річного односельчанина — 23,85 кг бурштину та мотопомпу кустарного виробництва з приладдям для незаконного видобутку.

За фактами незаконного придбання, отримання, зберігання чи збуту майна, одержаного злочинним шляхом, за статтею 198 Кримінального кодексу України та порушення правил охорони або використання надр за частиною 2 статті 240 Кримінального кодексу України розпочато досудове розслідування. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей, передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

pic



pic



pic



pic