Рівненські оперативники затримали молодика за крадіжку з торгового кіоску.

Перебуваючи на іспитовому строку, 18-річний молодик учора, восьмого жовтня, скоїв чергове кримінальне правопорушення. На Привокзальному майдані обласного центру він обікрав кіоск.

Близько восьмої ранку пошкоджені ролети виявив власник, 44-річний рівнянин, та одразу повідомив до поліції.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що невідома особа із приміщення кіоску викрала продукти харчування та гроші в сумі 250 гривень. Зі слів підприємця, сума завданого збитку становить понад чотири тисячі гривень.

У результаті проведених оперативних заходів працівники карного розшуку вже за кілька годин виявили крадія, який, зайшовши до найближчого магазину, саме пропонував купити у нього овочі і фрукти. Зловмисник, 18-річний житель обласного центру зізнався, що товар він украв, а гроші встиг програти в ігрових автоматах.

За фактом крадіжки, вчиненої з проникненням у приміщення, слідчі Рівне нського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення молодику про підозру у вчиненні злочину.

Поліцейські з’ясували, що 18-річний рівнянин перебував на лаві підсудних за зберігання наркотичних засобів та вчинення розбійного нападу, за що суд призначив покарання з іспитовим строком. За вчинену крадіжку йому загрожує до шести років позбавлення волі

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

pic



pic