Рослини - потужний оберіг. Недарма наші предки оточували свої двори і будинки певними деревами, квітами, травами. Вони знали як захистити свій будинок від негативної енергії.

Все в цьому світі має певну енергетику. Одні предмети "вампіри" висмоктують енергію, інші - заряджають негативом, а треті - очищають і захищають будинок від бід і нещасть. Рослини теж відносяться до талісманів і амулетів. Які квіти і трави захистять вас від горя і біди?

Троянди

Ці квіти захищають своїх господарів і дарують їм любов. Шипами вони оберігають від заздрості, злих язиків і помислів.

Герань

Ароматна герань здатна виганяти своїм запахом все зло. Вона буквально очищає будинок від негативної енергії. Цю рослину прирівнюють до найпотужніших оберегів і радять тримати всім.

Кактус

Наявність шипів відносить його в ранг рослин-вампірів. Але можна поставити кактус в правильне місце. Наприклад, біля вхідних дверей. Тоді він буде захищати будинок від усього зла, яке спробує увійти в будинок.

Традесканція

Цей вазон любить кухню і передпокій. Ті місця, куди приходять гості. Він очищає будинок від чужої негативної енергетики, а людям із злими думками зовсім не дає увійти.

Польові квіти

Полин, звіробій, меліса, чортополох, часник, кропива і барвінок вважаються потужними оберегами. Засушіть їх і розкладіть під порогом будинку, біля підвіконня і біля ліжка. Вони будуть захищати вас від біди і нещастя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Як залучити удачу: 6 простих кроків