Максимкові постійно потрібні дороговартісні ліки щоб не втратити зір та можливість рухатись.

Мама 6-річного Максима з Вараша розповіла історію свого синочка:

Я мама Аврамишин Галина. Маю синочка Максима, йому зараз 6 років. Він ходив в дитячий садочок, любить співати, танцювати, ліпити, малювати, гратись з дітками. З листопада 2016 року раптово захворів. Перша госпіталізація тривала 9 неділь : спочатку у міській лікарні м.Вараш, в Рівне нській обласній дитячій лікарні, висока температура, біль у животі, збільшення внутрішніх органів (печінка та селезінка збільшені втричі), та рідина в легенях і черевній порожнині. Лежав в реанімації з сепсисом, жоден консиліум не міг встановити діагноз.

Брали пункцію кісткового мозку, робили томограму. Лише потім, коли ми звернулись уже в третю лікарню – у м. Львів було встановлено діагноз : системний юнівенільний ревматоїдний артрит. Дитина на дуже довгий час перебувала на високій дозі гормону, метотрексату, постійно боліли ноги, була висипка по всьому тілу та висока температура. Максим не ходив в дитячий садочок впродовж двох років.

Тепер стан погіршився, потребує дороговартісної біологічної терапії “АКТЕМРА”, яку слід капати двічі на місяць. Це лікування дозволить Максимку жити повноцінним життям, відвідувати навчальні заклади: садочок, школу, не відчувати себе відокремленим від світу. Якщо не лікувати, то хвороба призведе до глибокої інвалідизації, діти втрачають здатність самостійно пересуватися (інвалідний візок або прикуті до ліжка), також ця хвороба викликає захворювання очей – увеїт, яке може призвести до повної втрати зору. Так як у нас найскладніший варіант цього захворювання, то в нас можуть вражатися внутрішні органи, що попереднього разу призвело до сепсису.

Допоможіть врятувати мого синочка Максимка. Він дуже хоче жити, відвідувати садочок, спілкуватись з дітками. Бачити маму і тата»

На сьогодні ситуація з ліками для Максима така: в Рівне нський обласній дитячій лікарні є Актемра, придбана за бюджетні кошти в дозуванні по 200 мг у флаконі. Хлопчикові двічі на місяць потрібно вводити 240 мг цих дороговартісних ліків. Відкривати два флакони і просто виливати 160 мг препарату ніхто не буде. Це вкрай нераціонально і ліки тоді швидко закінчаться. Ми просимо добрих людей допомогти купити для хлопчика Актемру в дозуванні 80 мг. Ціна одного такого флакона 5800 грн. На місяць дитині треба купувати два таких флакони. Коли Максимові будуть капати ліки, в лікарню на той же день будуть викликати іншу дитину, якій будуть капати залишок Актемри 40 мг. Таким чином, допомагаючи Максимові кожна людина буде мати можливість допомогти ще одній дитині з важкою хворобою.

Контактні дані:

Мар`яна Рева (координатор) – (098) 45-26-916

Реквізити для надання допомоги:

КАРТА ПРИВАТБАНК

№ 5169 3305 1506 8762

(корпоративна карта БФ «Скарбниця Надії», але за банківськими правилами вона повинна бути емітована на фіз. особу – голову правління фонду, Реву Мар’яну Володимирівну)

Призначення платежу – добровільна пожертва для Аврамишина Максима

ПРИВАТБАНК

БФ «Скарбниця Надії»

ЄДРПОУ 37685693

р / р 26007054713460

КБ «ПриватБанк»

МФО 333391

Призначення платежу – добровільна пожертва для Аврамишина Максима