Рятувальники за допомогою важкої інженерної техніки підняли дві вантажівки, що перекинулися у кювет на трасі Київ-Чоп.

6 жовтня о 09:10 до Служби порятунку Рівне нщини за номером «101» надійшло повідомлення про те, що на трасі Київ-Чоп поблизу села Грушвиця 1 (дев’ять кілометрів від міста Рівне ) перекинулася у кювет вантажівка MAN. Внаслідок даної події водій не постраждав, а рух даною ділянкою дороги перекрито не було.

На місце пригоди негайно було направлено важку інженерну і пожежно-рятувальну техніку Головного управління ДСНС області. Також на місце виїхала чергова зміна оперативно-координаційного центру обласного управління ДСНС.

За допомогою тягача на базі КрАЗа аварійно-рятувальної частин Держслужби з НС та автомобіля на базі МАЗа рятувальники спочатку підняли кабіну вантажівку, а згодом і причіп автомобіля MAN.

Цього ж дня, о 12:48 на спецлінію «101» надійшло повідомлення про перекидання у кювет вантажного автомобіля DAF на трасі Київ-Чоп поблизу села Велика Омеляна Рівне нського району (неподалік розважального закладу «Хутір»). Внаслідок даної події водій не постраждав, а рух даною ділянкою дороги перекрито не було.

Особовий склад рятувальників, що піднімали вантажівку в Грушвиці 1, одразу переїхали на надання допомоги до села В. Омеляна. Піднімали вантажний автомобіль за тією ж схемою, що і MAN. Через падіння вантажівки трапився розлив паливно-мастильних матеріалів, тому вогнеборцям довелося їх змивати з проїжджої частини дороги.

До надання подвійної допомоги було залучено 3 одиниці спецтехніки ДСНС та 14 рятувальників. Обставини даних транспортних подій встановлюють поліцейські.

pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Рівне нській області.