Небезпечні дні в календарі неминучі, але якщо володіти потрібною інформацією, можна багато чому запобігти, вчасно направивши негативну енергію в правильне русло. До чого потрібно підготуватися в жовтні 2018 року і в які дати слід бути більш обережними?

У жовтні Венера починає ретроградний рух, це спричинить за собою певні ризики і проблеми, але також відкриються і нові можливості, які зовсім недавно здавалися нездійсненними. Не варто сприймати небезпечні дні як щось жахливе, просто будьте більш обережні і уважні, і враховуйте дані рекомендації.

5 жовтня. Цей день готує всім перевірку на міцність. Проблеми виникнуть в найбільш вразливому для вас місці, тому приділіть час для тих питань, в яких відчуваєте слабинку. Це нова точка відліку для колись звичних речей, усталені порядки зваляться, ймовірно початок сімейних конфліктів, низки звільнень на роботі, зміни керівництва. Якщо направити цю негативну енергію на подолання труднощів, є всі шанси, що вам вдасться вийти переможцем.

8 жовтня. За прогнозами синоптиків, в цей день очікується найсильніша магнітна буря в жовтні. Особливо обережними слід бути метеочутливим людям: можуть бути сильні головні болі, погіршення самопочуття і загострення хронічних захворювань. Не плануйте на цей день важливих зустрічей і переговорів, не починайте нові справи, негативно заряджена енергія погіршує пам'ять, роблячи вас розсіяними. Не ставайте ініціатором конфліктів і тим більше не вдавайтеся в сварки з близькими людьми, під впливом негативних емоцій, ви можете наговорити зайвого, про що незабаром пошкодуєте. Проведіть цей день в спокої і самоті.

15 жовтня. Місяць у Козерозі принесе вкрай важку енергетику, якщо її не пустити в роботу і не витратити, це загрожує погіршенням емоційного стану і загального самопочуття. Не дозволяйте емоціям брати над собою верх, намагайтеся дотримуватися балансу і рівноваги, медитуйте, тоді день пройде для вас максимально спокійно. Не прагніть все передбачити і запобігти, іноді потрібно просто приймати випробування, послані Всесвітом і ті, які вам не під силу, просто відпускати.

23 жовтня. У цей день дуже високий ризик виникнення дрібних конфліктів, сварок і негараздів, люди вкрай неуважні і не зосереджені, тому схильні допускати помилки в роботі. Намагайтеся мінімізувати кількість важливих справ і зустрічей на цей день, будьте уважнішими, не нервуйте і не метушіться, особливо через дрібниці. Постарайтеся уникати контактів і не вплутуватися в плітки, так як можете бовкнути зайвого, створивши собі непотрібні проблеми. Проведіть цей день на самоті і думках про себе.

24 жовтня. Самовладання і стресостійкість - ось дві головні якості цього дня. Сьогодні одним невірним словом можна перекреслити місяці наполегливої ​​роботи, негативні емоції будуть зашкалювати, тому постарайтеся мінімізувати спілкування з іншими людьми, особливо зі складним вибуховим характером. Не приймайте в цей день ніяких поспішних і доленосних рішень, ризикуєте знищити те, що довго і складно будувалося. Намагайтеся стримувати свої емоції і ні за яких обставин не втрачати самовладання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Як залучити удачу: 6 простих кроків