Традиційно в першу неділю жовтня вчителі відзначають своє професійне свято. В цей день їх задаровують квітами і цукерками. Банально, правда? Якщо ви хочете виділитися подарунком, тоді до Вашої уваги 5 оригінальних ідей, які сподобаються вашому педагогу. У 2018 році День вчителя в Україні відзначається 7 жовтня. Оскільки в неділю вихідний, то школярі задаровують своїх вчителів в п'ятницю напередодні свята.

Емоції Як і звичайні люди, вчителі відмовляють собі в, здавалося б, «непотрібних» речах. Наприклад, екскурсії по місту або прогулянці верхи на коні. Дізнайтеся про що мріє ваш учитель? Він хотів відвідати концерт відомих коміків? Побувати на виставі в улюбленому театрі? Або мріяв станцювати вальс, але ноги не доходили в танцювальну школу? Подаруйте сертифікат або квиток на відповідну послугу. Банальне канцелярське приладдя або десяту коробку цукерок він не запам'ятає, а емоції залишаться з ним надовго.

Сертифікат в магазин Не хочете дарувати п'ятий щоденник або восьму вазу? Придбайте подарунковий сертифікат і вручите його вчителю. Зараз в різних магазинах і торгових центрах існують такі послуги - можна придбати подарунковий сертифікат на певну суму. Учитель з сертифікатом відправиться в магазин і самостійно зможе придбати щось, що йому і справді подобається.

Нестандартний букет Квіти - красиві, але швидко в'януть. Альтернатива - нестандартний букет. Є різні варіанти: фруктовий, цукерковий, овочевий і навіть канцелярський букет. Суть в тому, що замість звичних квітів, в основу беруть інші предмети. Це красиво, смачно, а канцелярський букет буде ще і практичним.

Смачний подарунок Звичні цукерки замініть на розписні пряники, набір меду різних сортів, мармеладу або варення. Такі набори можуть продаватися з коробочкою чаю. Набори оформляють в красиві коробочки і роблять іменними. А ще - це можливість спробувати нестандартні смаки, наприклад, варення з кавуна.

Портрет з фото Найцінніший подарунок для вчителя - колаж з фотографій шкільного життя. Маленькі картинки, фото. Таким чином можна зібрати кращі моменти з класного життя і зробити подарунок, який запам'ятається надовго.