Ви замислювалися, чому людей приваблює багатство? Здавалося б відповідь очевидна: гроші дають можливість здобувати собі всякі блага. Але ж навіть люди дуже багаті, які можуть купити собі все що завгодно і грошей у яких вистачить ще на безбідне існування багатьох поколінь нащадків, продовжують примножувати свій капітал. А вся справа в тому, що гроші - дуже потужний потік енергії.

З найдавніших часів існують знання, як можна розгорнути будь-яку енергію в свою сторону. Іншими словами, в даному випадку залучити гроші. Але точно також існують речі, які перекривають цей потік. Ви, напевно, помічали, що є люди, нехай і небагаті, але яким грошей завжди вистачає, і ті, хто навіть непогано заробляючи, не можуть звести кінці з кінцями. У таких випадках кажуть: «Він не вміє поводитися з грошима».

Звичайно, лежати на дивані і чекаючи, коли гроші самі потечуть до вас в руки, ідея не з кращих. Щоб вони у вас були потрібно щось робити. Але і знати кілька простих правил поведінки з грошима, щоб не перекрити потік, а навпаки поліпшити своє матеріальне становище, теж не завадить. Отже...

- Обмірковуйте свої витрати. А вже якщо все-таки вирішили витратитися, робіть це з легким серцем.

- Не бійтеся переплатити, адже всім відомо, що скупий платить двічі.

- Не віддавайте борги ввечері - в цей час вони вже сплять і не люблять коли їх турбують. Ситуація складається так, що вам доведеться це зробити? Ніколи не передавайте їх з рук в руки. В такому випадку меншим злом буде покласти їх на стіл.

- Ніколи не допивайте і не зливайте в пляшки алкоголь, який залишився в келихах після відходу гостей. Також не можна доїдати з чужих тарілок.

- Гроші люблять повагу. Тому ніколи не дозволяйте навіть дрібним монетам валятися на підлозі і взагалі по будинку.

- Заведіть в будинку грошове дерево і забезпечте йому хороший догляд.

- Займайтеся благодійністю. Жертвуйте від душі, не шкодуйте. Якщо шкода, краще гроші не віддавати. Щире ж пожертвування повернеться до вас сторицею.

- Гроші люблять тишу. Тому про них краще не говорити. А вже тим більше не скаржитися на їх відсутність. Також не можна хвалитися своїми реальними доходами або їх перебільшувати.

- Існують рослини, які здатні притягувати гроші. Покладіть в свій гаманець або місце, де зберігаєте гроші паличку кориці, гілочку м'яти.

- Ніколи не передавайте гроші з рук в руки. Разом з ними до вас може потрапити і чужа енергетика. Навіть при розрахунку в магазині краще покласти їх на підставку біля каси або на стіл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Як зрозуміти, що з вас висмоктують сили: ознаки енергетичного вампіра