Така акція стала своєрідним продовженням. Адже на території закладу вже росте яблуневий сад, який діти висадили 10 років тому.

Цього року НВК "школа - ліцей" №19 святкує 30-тиріччя. Саме до цієї дати батьки 1-В класу вирішили висадити на території закладу 20 червоних дубів.

- Ідея висадити дуби належала татові учениці 1-В класу нашої школи Олексію Буковецькому, який і закупив саджанці, - розповіла директор НВК "школа-ліцей" №19 Інна Верхова. - Батьки його підтримали, тож усі разом зуміли організуватися і провести таку акцію. Приємно, що робили усе насправді разом: випускники школи, учні 11 класу, викопали лунки, батьки учнів 1-В Володимир Котьолка та Олександр Шмендрук допомогли привезти землю та зробили рештування для кожного саджанця.

А вже висаджували усі разом - цілими сім'ями та родинами. Долучалися не лише батьки та діти, а й сестрички й братики, бабусі й дідусі.

- Наші діти тільки прийшли в школу, такі ж маленькі, як і ці саджанці, які ми всі разом висадили. Будемо дивитися, як ростуть дубочки, як ростуть діти. Сподіваємося, що вдасться щороку фотографуватися біля наших дерев, - каже Олексій Буковецький.

Організатори акції та вчителі сподіваються, що дубочки гарно ростимуть й уникнуть рук вандалів, як це, на жаль, часто буває.

До речі, на території школи вже росте яблуневий сад. Його посадили учні школи 10 років тому, також до ювілею. Тож висадка дубів стала продовженням традицій.

pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic

pic