Козацький куліш, бограч, їстівні хатинки з сала та ковбаси, гречаний кисіль, грибна юшка та солов’ї – на Березнівщині відбувся «День гарячого казана».

З нагоди Дня туризму етно-туристичне свято традиційної поліської кухні вже другий рік поспіль пройшло у смт Соснове, в урочищі «Біля каменів», куди з’їхалися любителі активного відпочинку.

З’їхались на свято і народні майстри з різних куточків Рівне нської області. А також неперевершені майстрині традиційних страв поліської кухні із навколишніх сіл, які пригощали присутніх.

Організатори облаштували селфі-зони, представили виставки з декоративно-прикладного мистецтва та майстер-класи з ткацтва, ковальства та інших традиційних народних ремесел.

Усі бажаючі могли здійснити кінні прогулянки, а діти розважалися на ігровому майданчику. З хореографічними постановками та вокальними номерами виступили колективи художньої самодіяльності.

Найбільш витривалих і бажаючих не лише відпочити і повеселитися, а й потанцювати, запросили на святкову дискотеку «Битва діджеїв», яка розпочалась з настанням сутінків.

Про це повідомляє прес-служба Рівне нської ОДА.