Під час патрулювання в районі селі Колоденка на вулиці Новодвірській патрульні помітили мотоцикл марки Yamaha, котрий знаходився поруч автомобіля ВАЗ.

Патрульні вирішили перевірити мотоцикл, оскільки в них була інформація, що цей транспортний засіб не зупинився на вимогу минулої ночі. У 36-річного керманича в рюкзаку чорного кольору виявили 3 поліетиленові пакети з речовиною білого кольору вагою близько 100 грамів.

Пасажир, котрий був в машині, спілкувався з водієм мотоциклу та помітно нервував. При візуальному огляді автомобіля на задньому сидінні інспектори помітили чотири сумки та горілчані вироби. У патрульних виникла підозра. що пасажир може бути причетним до наркозлочинів, хоч 23-річний чоловік відкидав усі звинувачення та стверджував, що сумка не його.

На місце події було викликано працівників управління протидії наркозлочинності. Під час огляду автомобіля поліцейські виявили переносну лабораторію, марихуану, близько 100 грамів сировини для виготовлення наркотиків та соляну кислоту об`ємом близько однієї літри.

Відомо, що чоловіки і раніше потрапляли у поле зору правоохоронців за аналогічні злочини.

Крім того, виявилося, що водій мотоцикла не мав відповідних документів на двоколісний транспортний засіб. Слідчо-оперативна група вилучила мотоцикл та помістила на територію Рівне нського районного відділення поліції.

За фактом утримання лабораторії для виготовлене наркотичних речовин у поліції розпочали досудове розслідування за статтею 317 та статтею 309(зберігання наркотиків) Кримінального кодексу України.



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic

Про це повідомляє патрульна поліція Рівне нської області.