У наш час досить багато говориться про незвичайний поколінні - дітей індиго, але дослідники сфери тонкої матерії стверджують, що крім дітей індиго вже багато років на світ народжуються зовсім інші малюки – (*кристальні діти.*) Неймовірно, але серед нас живе ціле покоління таких дітей, про особливості яких нам мало що відомо. Чим же вони так відрізняються від звичайних дітей, і за якими особливостями їх можна відрізнити?

Напевно вам відомо, що саме поняття "індиго" з’явилось завдяки незвичному кольору аури малюків. Діти кристали мають зовсім інший відтінок аури, наближений до більш м'яких тонів, але переливається і іскриться відтінками, подібними до кварцового кристалу. І такі малюки відрізняються від дітей індиго не тільки кольором аури, але й темпераментом.

Діти індиго по своїй суті «воїни», які прийшли в цей світ руйнувати старі стереотипи і догми, вносячи новизну і свіжий погляд протягом життя. Але зазвичай таким дітям ставиться такий діагноз як гіперактивність і приписуються різні медичні препарати, які притупляють їх сутність і призводять до втрати самого себе, руйнуючи місію, з якою вони прийшли в цей світ. Діти кристали навпаки відрізняються миротворчим характером - вони вкрай ласкаві, миролюбні і відкриті для всього світу. Вважається, що Кришталеві діти народжені від покоління дітей індиго. Хоча багато дослідників в даному питанні впевнені, що такі діти в певній кількості присутні в нашому житті завжди. Тільки вони так і залишалися, в кінці кінців, невизнаними геніями, незрозумілими в цьому світі. У сучасному житті у дітей кристалів можуть спостерігатися ознаки аутизму, так як їм вкрай важко адаптуватися до існуючого середовища. На інтуїтивному рівні вони давно «випередили» багатьох з нас, але «довести» це світу поки ще їм важко. Дуже важливим завданням, як для батьків, так і для всього соціуму, є момент своєчасного розпізнання кристальної дитини. За багаторічними спостереженнями різних дослідників є ознаки, завдяки яким це можна зробити.

• Нерідко у таких дітей виникають проблеми зі спілкуванням, так як їх мало цікавлять ігри та захоплення однолітків.

• Найчастіше у кришталевих дітей спостерігається затримка розвитку мови. Пов'язано це з тим, що слова, як такі, їм не потрібні - у них дуже розвинені телепатичні здібності, завдяки яким вони здатні спілкуватися і невербально.

• Коли відбувається спілкування з дитиною кристалом, йому неможливо збрехати, так як він занадто тонко це відчуває і будь-яка нещирість з боку дорослого, в кінці кінців, призводить до того, що дитина замикається в собі.

• Діти Кристали з самого народження володіють умінням насолоджуватися спілкуванням з природою. Для них це один з найважливіших аспектів в житті. Не варто дивуватися, якщо ваш малюк лягає прямо в одязі в пісок, в ній же сідає в калюжу або заходить так в будь-яку водойму. Подейкують, що такі діти навіть здатні розуміти мову тварин і птахів.

• кришталевих дітей завжди привертає світіння Місяця. Вони завжди звертають на нього свою увагу, залучаючи до цього інших.

• З самого раннього дитинства ці особливі діти можуть володіти даром передбачення найближчого майбутнього, тому батькам не варто лякатися цього і вести дитину до психіатра - цим можна сильно поранити її тонку душу, і вона назавжди втратить до вас довіру.

• Кришталеві дітки просто світяться любов'ю і добротою. Вони відкриті для всього світу і не чекають ні від кого підступу, тому їх вкрай легко образити, хоча при цьому вони володіють великим даром всепрощення.

• Багато кристальних дітей наділені цілющими здібностями. Вони дуже чуйно відчувають чужий біль і навіть в самому ніжному віці відразу починають вести себе зовсім інакше, якщо відчувають, що комусь із близьких йому людей зараз погано. Крім цього, буває досить одного короткочасного дотику до такої дитини, щоб у людини пройшла навіть гостра біль.

• Таких незвичайних дітей мало не з самого народження заворожують різні дорогоцінні камені і кристали. Причому це стосується як дівчаток, так і хлопчиків.

• У кристальних дітей дуже розвинені артистичні здібності.

• З дітьми Кристалами можна говорити на різні духовні теми - вони дуже глибоко вміють міркувати. Не дивуйтеся і не лякайтеся, якщо дитина поділиться з вами розповіддю про його минулі життя або про його друга в Космосі.

• Такі діти самі по собі дотримуються правильного харчування і на інтуїтивному рівні завжди орієнтуються, що в даний момент необхідно їх організму.

Багатьом батькам дійсно слід навчитися жити поруч з такою незвичайною дитиною, тому є кілька порад, як це зробити правильно:

Найголовніше - давайте своїй дитині бути самим собою, не порівнюючи її з іншими. Приймайте її особливість, як вищий дар і, можливо, навіть чогось вчіться у неї самі. Змушувати кристальну дитину насильно щось робити - безрезультатний варіант. Лише спокій і вагома мотивація може творити чудеса. У дітей Кристалів переважає візуальний тип запам'ятовування, тому їм необхідно подавати весь матеріал саме в такому ракурсі. Діти-візуали пізнають цей світ лише за допомогою зору. Кришталеві діти більше за інших мають потребу у тілесному контакті, тому намагайтеся при першій-ліпшій можливості обіймати, цілувати і погладжувати вашого малюка. Довге грудне вигодовування і спільний сон з мамою дуже благотворно впливають на таку дитину. Не дивуйтеся, якщо ваш малюк обіймає не тільки своїх рідних і близьких людей, а й перших зустрічних - така його внутрішня природа.

Звичайна школа навряд чи підійде такій дитині - вона вже давно еволюціонувала, а система освіти не змінилася. Тому в звичайній школі не варто чекати особливих успіхів від своєї дитини. Якщо ці ознаки збігаються з поведінкою вашої дитини, то знайте, що у вас унікальна кристальна дитина, яка, можливо, буде причетна до зміни нашого світу!