Чи виникали у вас схожі думки? Якщо так, можу впевнено сказати, що багато з цих хвилювань є безпідставними! А тому наведу 5 ВАГОМИХ ПРИЧИН замовити послуги з організаціїї весілля:

1. Організатор допоможе вкластися в запланований бюджет!

Так, його послуги не безкоштовні і саме ви вирішуєте, яким буде весільний бюджет. Але досвідчений організатор знає вартість різних весільних послуг, підкаже, де можна щось змінити, а також, можливо, бонусом матиме знижки від весільних підрядників. На весільному ринку є безліч опцій для вибору, тож потрібно точно знати, що і за якою ціною шукати. Саме професійний організатор допоможе розібратися з усіма питаннями, щоб замовити послуги за критерієм ціна-якість і вписатися у бюджет.

2. Організатор подбає про домовленості та практичну підготовку!

З кожним підрядником на весілля потрібно узгодити деталі, ціну, об’єм роботи. Це дійсно дуже багато часу! Вже не кажучи про необхідну практичну підготовку, починаючи з декору і закінчуючи розсадкою гостей за столами… Якщо ви зайнята людина зі складним робочим графіком та не маєте можливості виділити досить часу на організацію, але при цьому таки хочете стильне, добре сплановане весілля, вам точно потрібно замовити послуги агенції чи організатора!

3. Організатор розкриє секрети вибору весільних послуг!

Справа не лише в тому, що організатор співпрацює з певними підрядниками і може запропонувати вам перевірених. Ви можете обрати весільні послуги самостійно, озвучити свій вибір і організатор узгодить для вас всі деталі. Важливий нюанс полягає в тому, що будь-який підрядник надає конкретній парі весільні послуги лише раз, тоді як з агенцією чи організатором доведеться ще не раз співпрацювати. І фотограф (чи будь-хто інший) докладатиме максимум зусиль в роботі, щоб зберігати гарну репутацію і мати добрі рекомендації, в тому числі і серед колег, а не лише клієнтів.

4. Організатор візьме на себе рутинне планування!

Організація всіх деталей для весілля - це не так романтично та цікаво, як здається. Навпаки, може бути дуже виснажливо. З професіоналом поруч ви не будете розриватися між пошуком автобусів для гостей, вибором флористики, створенням власного образу та безліччю іншого. Зосередитеся на тому, що головне чи найцікавіше для вас! Для мене як фотографа це означає, що в день святкування наречені будуть спокійні та впевнені, не переживатимуть за найменшу дрібницю, час точно буде сплановано якнайкраще, а отже і фотографії вийдуть вдалими!

5. Організатор стане вашим помічником на весіллі!

Ви зможете по-справжньому отримувати задоволення від цього дня! В день весілля нареченому, батькам, дружкам та рідним також потрібно підготуватися та бути присутніми поруч з вами. Хотілося б частіше мати мати можливість зробити зворушливі фото нареченої з батьком, наприклад. Але комусь потрібно забрати букет, відвезти торт, перевірити, чи добре зробили арку для церемонії, чи приїхали музиканти... Щоб цей день не пертворився для усіх вас на квест, потрібна людина, яка подбає про все це!

Джерело