Крім того, аферистка видурила понад три тисячі гривень у таксиста.

21-річна дівчина ошукала Рівне нські ресторани скасовуючи чужу броню на бенкети і забираючи завдатки. За чотири дні вона збагатилася приблизно на 7 тисяч гривень.

Дівчина навідалася до Рівного і 12 червня цьогоріч приступила до «роботи». Винайнявши таксиста, вона приїхала до одного з ресторанів Рівного. Там почала розповідати адміністратору закладу, що начебто її мама замовила банкет на неділю та залишила завдаток. Утім, у родині трапилося горе: на Одещині померла бабуся, тож дуже потрібні кошти. Розчулившись бідою клієнта, адміністратор віддала аванс, який залишила справжня замовниця банкету. За таким же сценарієм жінці вдалося ошукати ще три таких заклади на загальну суму сім тисяч гривень.

Крім того, у кримінальну історію потрапив і таксист, 36-річний рівнянин, якому за всі поїздки протягом трьох днів клієнтка справно платила. А четвертого дня вона попросила завести її до Львова і назад. Після цього під приводом несправності банківської картки, не сплатила йому за послуги 3,5 тисячі гривень, пообіцявши, що згодом розрахується.

Одразу після Рівного дівчина поїхала «працювати» до Львова, де вона ошукала близько двадцяти розважальних закладів.

В одному з ресторанів дівчину запам’ятали. Говорять, що поводилась впевнено, попросила повернути завдаток за бенкет через смерть бабусі.

"Я зрозуміла її, зрозуміла що сім’я потратилися і треба якісь кошти повернути, але решту я забрала для ресторану. Відповідно, так як завдаток був дві тисячі гривень, тисячу ми їй віддали. Не знаю, як то сталося, бо це за нашу історію - перший раз", - розповіла директор одного з ресторану.

Аферистка назвала точну суму завдатку і навіть останні цифри телефону замовниці, тому не вірити їй причин не було.

Як повідомили в Головному управлінні поліції у Львівській області: «Працівники поліції встановили, що до вчинення злочинів причетна раніше неодноразово судима за шахрайство 21-річна жителька міста Біла Церква Київської області».

У Львові лише за місяць шахрайка ошукала 20 ресторанів і кафе, де видурювала від 400 до 15 тисяч гривень - загальна сума яку вдалось видурити дівчині у Львові понад 30 тисяч гривень.

Суд уже обрав дівчині запобіжний захід – заставу, суму якої жінка вже сплатила.

Максимальне покарання за скоєні злочини – три роки в тюрмі. Повернути втрачені гроші ресторанам навряд чи вдасться, бо скоріш за все, шахрайка їх вже витратила.