Сексуальні стосунки відіграють важливу роль в житті чоловіка і жінки. Але їх сприйняття на рівні психології і фізіології у чоловіків і жінок різні. Дівчат часто хвилює питання, які пози найбільше подобаються чоловікам? А хлопці хочуть знати,які пози в сексі подобаються дівчатам?

Ось тобі кілька сексуальних позицій, які сподобаються твоїй подрузі.

Дикий кінь. У цій позі дівчина зверху. Хоч на столику, хоч на дивані - на будь-яких меблях можна втілити цю затію в життя. Лягай, а ноги нехай звисають, а зверху нехай влаштовується твоя подруга. Тепер ти сиди, а вона повинна поставити ноги на підлогу і присідати, як їй подобається.

pic

Мачта. Тут зверху буде хлопець. Він стоїть на колінах, ноги дівчини закинь собі на плечі, в той час як вона лежить на спині. Ця поза забезпечує різні проникнення.

pic

Розколотий бамбук. Ця поза на боці для тих, хто не любить поспішати. Вона лежить на боці, ти прилаштовується ззаду і проникаєш в неї. А тепер підніми її ногу і поклади її на свої. Перед тобою відкриваються простори, щоб гладити й цілувати її груди, кайф тобі.

pic

Ляльковод. Це позиція сидячи для глибокого, повного проникнення. Вона сидить на краю табурета, зад звисає, а ти підходиш ззаду і робиш свою справу. Тут від дівчини практично нічого не залежить, так що на твоїй совісті зробити все вірно. Можеш покласти руки їй на плечі і контролювати процес, трохи розсунути їй зад.

Замочок. Тут треба входити ззаду. Вона лежить на животі, зігнувши коліна і піднявши стопи в повітря, ти забирайся на неї зверху (важливо! Не треба складати на неї всю свою вагу!). Увійшов - обіприся на руки і підніми свій тулуб, можеш цілувати її спину і шию.

pic

Які пози подобаються чоловікам?

Лідером багатьох опитувань став спосіб, званий «Doggy style». Проникнення зі спини, повний контроль над партнеркою в сексі, невелика доза агресивності - ці фактори додатково збуджують сильну стать. Їм подобається дивитися на жіночі сідниці, вигин спини, змінювати темп і кут проникнення. У хлопця є доступ до ерогенних зон дівчини - грудей, стегон, живота. Він не просто сам отримує задоволення, але і пестить жінку.

Наїзниця, або жінка зверху. Здається, що таку позицію в сексі більше оцінять жінки, а й чоловікам іноді подобаються моменти, коли можна просто розслабитися в ліжку і отримати задоволення. У такій ситуації коханець отримує можливість розглядати жіноче тіло, пестити його руками, але при цьому він фізично не напружується. Дівчина сама здійснює рухи, задає темп. Сильна половина не проти, віддатися в руки досвідченої наїзниці.

pic

Місіонерська поза в сексі вважається класикою, але нове - це добре забуте старе. Трохи фантазії і винахідливості змінять звичний хід сексуальної гри. Жінка, перебуваючи знизу, може зігнути коліна або обхопити ногами чоловіка. Традиційна місіонерська поза теж хороша, не дарма вона популярна стільки століть. Чому її вибирають чоловіки? Зазвичай так вони виявляють романтичні почуття і турботу про партнерку. Хлопець може цілувати свою половинку, дивитися їй в очі, шепотіти слова любові на вушко, пестити груди. Вибір позиції зверху не виключає варіативності процесу, можна змінювати глибину проникнення, підкладаючи подушку під поперек жінки.

pic

Позиція «69» відрізняється особливою інтимністю в ліжку. Це можливість зробити приємність своєму партнерові оральними ласками. У такій позі чоловік і жінка гарантовано доведуть один одного до піку оргазму.

pic

Спонтанний секс сам по собі є потужним стимулятором збудження. Для нього часто вибирається поза стоячи. Особливо популярний такий варіант в душі, де під струменями гарячої води партнери пристрасно пестять один одного. Екстравагантно, але ви ж за експерименти.