Нещодавно в рамках проекту #OlympicLab до Великоомелянського НВК «школа-гімназія» завітала одна з найуспішніших спортсменок області, майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, учасниця ХХХІ літніх Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро 2016 р. Світлана Станко.

Відома спортсменка розповіла дітям про свої здобутки, відповіла на їхні запитання про Олімпійські ігри, провела інтенсивну розминку, а також фотографувалася зі школярами і роздала безліч автографів. Особливий інтерес у дітей викликали нагороди і кубки, які Світлана привезла з собою. В її колекції за десятиріччя виступів на професійних змаганнях зібралося понад дві сотні відзнак.

Окрім знайомства з видатною спортсменкою, діти отримали можливість позмагалися в конкурсах, де вправлялися зі спортивним інвентарем. Найкмітливіші взяли участь в інтелектуальній вікторині про Олімпійський рух в Україні та успішних спортсменів-олімпійців.

У Рівне нській області проект #OlympicLab реалізовується Відділенням НОК України за підтримки комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівне нської обласної ради.

За інформацією прес-служби «Спорт для всіх».