Якими ж рисами характеру володіють люди, народжені в жовтні?

Місяць народження відповідає за справжнє втілення людини. І ставить певні завдання перед людиною в реальному житті. Виконуючи ці завдання людина накопичує для себе більше "хороших бонусів", енергії і сил, благополуччя в певних сферах життя. Ще завдання по місяцю народження називають "завданням Роду" або "Для чого людина прийшла в свій Рід?".

У людей, народжених в жовтні, потенційно "вшитий талант бізнесмена". Їм дають цей талант для примноження фінансових капіталів Роду. В іншому випадку, якщо людина, народжена в жовтні, не виконує свого завдання, всі гроші будуть забирати різними способами.

Місяць жовтень управляється планетою Венера і чарівним знаком Терезів. Люди, народжені в цьому місяці, відрізняються особливо гострим почуттям справедливості, прагнуть до гармонії у всіх сферах свого життя і цілком заслужено вважаються справжніми миротворцями. Вони відмінно процвітають в кар'єрі, завдяки своєму такту, дипломатичності і вродженій винахідливості.

Якщо ви народилися в жовтні, то вам слід уникати стану тривалої нерішучості, а також вчитися на своїх помилках, а не закривати на них очі. Ви усіма силами намагаєтеся досягти внутрішнього балансу, емоційної, фінансової та духовної стабільності. Людям жовтня не завадило б ще й навчитися постояти за себе, а також робити свій вибір, слідуючи не тільки своєму раціональному розуму, а й інтуїції.

Люди, народжені в жовтні зраду не вибачають! Вони дуже хороші лідери, як в родині, так і в роботі. Дуже жадають підтримки і практично не переносять критику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Як позбутися від негативної енергії і змінити своє життя на краще

Як зрозуміти, що з вас висмоктують сили: ознаки енергетичного вампіра