Любите дивитися фільми про космос, науковців, інопланетян та цікаві дослідження? Тоді, підбірка цих 5 фільмів точно для вас.

"Інтерстеллар"

Життя на Землі йде до кінця. Врожаї гинуть і дослідники летять в космос, щоб знайти "новий дім" для землян. Купер знаходить підказки і намагається передати їх своїй дочці на Землю. Він думає, що це "вони" - інше життя, але це сам Купер.

"Марсіанин"

Марсіанська місія "Арес-3" в процесі роботи була змушена екстренно покинути планету через піщану бурю, яка на них насувалася. Інженер і біолог Марк Уотні отримав пошкодження скафандра під час піщаної бурі. Співробітники місії, вважаючи його загиблим, евакуювалися з планети, залишивши Марка одного.

"Трон: Спадщина"

Історія про юного хлопця, у якого при дивних обставинах зник батько. Як виявилося, він не зник, а потрапив в свою власну гру. Туди ж потрапив і юний герой Сем Флінн.

"Дружина астронавта"

Джонні Депп і Шарліз Терон в головних ролях прекрасно передали атмосферу фільму. Спенсер - астронавт, після чергового польоту в космос, де відбулася аварія, лікується і повертається до сім'ї. Але вже зовсім іншим. Дружина дізнається, що вагітна двійнею. Але не від чоловіка.

"Перевага"

Видатний дослідник в галузі вивчення штучного інтелекту Доктор Уілл Кастер працює над створенням комп'ютера, який зможе зібрати в собі всі знання і досвід, накопичені людством. Досить спірні експерименти, що проводяться Віллом, прославили його, і в той же час зробили основною метою радикального анти-технологічного угрупування. Екстремісти роблять все можливе, щоб зупинити його.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

10 навичок, які будуть цінуватися на ринку праці в майбутньому