Попередні домовленості про таку співпрацю вже є з режисером Любомиром Левицьким, який нині працює над новою стрічкою у Голівуді.

Саме таке сучасне відео дозволить поглянути на місто під іншим кутом, репрезентувати його туристам та запросити у гості тих, хто готовий вкладати сюди гроші.

Автор проекту - кінопродюсер та режисер Віктор Булига запевняє, що попередньо такою роботою зацікавлений культовий режисер Любомир Левицький.

Розробники проекту передбачили вартість такої роботи за участі відомого режисера в розмірі 209 тисяч гривень. Їх планують отримати з громадського бюджету, голосування за який триває до 1 жовтня.

"Основною метою створення проморолика є популяризація Рівного як інвестиційно та туристично привабливого, комфортного для ведення бізнесу, проживання, навчання, відпочинку, організації дозвілля та оздоровлення міста та привернення уваги широких кіл, як в Україні, так і за кордоном, до його потенційних можливостей в сфері економіки, культури, туризму, спорту, історичної, духовної, наукової, освітньої та мистецької спадщини та підвищення потенціалу сучасного міста у багатьох галузях та напрямках, а також перспектив щодо залучення інвесторів та туристів, які приноситимуть йому кошти. Проморолик буде спрямований на створення репутації та високого іміджу Рівного серед представників українських й іноземних компаній та найрізноманітніших організацій і гостей міста, звичайних пересічних громадян з усього світу.

Те що виготовлення такого продукту справді назріло для міста говорить і той факт, що управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Рівне нської міської ради вже оголошувало конкурс на розробку промороликів, які презентують Рівне за межами нашого міста і області, а також за межами України. Саме тому у даній заявці, серед іншого, враховуються і вимоги, які стосувались попередніх конкурсів щодо виготовлення промороликів, які конкретно стосуються міста Рівне . Незважаючи на те те що всі розуміють що відсутність відеопрезентаціх міста не йде йому на користь, проте до цих пір ми усі не маємо хоча б однієї достойної сучасної відеовізитки, яка б могла представляти суто місто на всеукраїнському та світовому рівні. Подібне питання представленням свого міста вже давно вирішують більшість населених пуктів в Україні, які розуміють вимоги часу та необхідність такого продукту для перспектив міста та місцян. Більшість обласних центрів або вже вирішили ці питання, або працюють над ними. Саме тому це завдання повинно бути реалізоване нарешті і у місті Рівне .

Проморолик про місто Рівне це розповідь про місто, піднесення його в очах глядача та показ його переваг. Він повинен створюватися у вигляді «живої» зйомки високої якості, у поєднанні з комп'ютерною графікою (виключно для свідчення цифр, деталей, нюансів) та з використанням сучасного музичного оформлення.

З огляду на міжнародний масштаб використання відеопрезентації запис відео повинен здійснюватися у найвисокоякіснішому на сьогодні форматі 4К.

Диктор повинен мати приємний, серйозний голос, який обиратиметься серед багатьох найкращих, які представлені сьогодні на медіа та кіноринку.

Версії на 2 мовах : українська й англійська.

З метою забезпечення автентичного, позитивного і сучасного сприйняття може бути використаний музичний супровід з елементами сучасної обробки традиційних мотивів.

Інформація у відео має подаватися у формі коротких і чітких кліпових нарізок, об’єднаних єдиним способом монтажу.

Базові елементи відеороликів.

Кожен з ниих, в залежності від направленості, починається з загальної презентації найпривабливіших куточків міста з характерними краєвидами, мальовничими парками й алеями, з акцентом на історичних і сучасних будівлях, культурних та відпочинкових, а також спортивних об’єктах та видах активності, які глядач бачитиме з різних ракурсів, як із землі, так і з повітря. Понад усе, буде зосереджена увага на дружніх, привітних,хлібосольних, високоосвічених та інтелігентних мешканцях міста Рівне , а також на молодих, енергійних і симпатичних особистостях. Це буде оригінальна історія з декількома сюжетними лініями, кожна з яких плавно переплітатиметься одна в одну й у фіналі вибухатиме потужним меседжем «Рівне – це потужні можливості, Рівне – це Європа»," - так обгрунтував свій проект Віктор Булига.