Лікар-кардіолог обласної лікарні в Рівному отримав неправомірну вигоду від призовника.

За процесуального керівництва прокуратури Рівне нської області та у співпраці із працівниками слідчого управління Головного управління Національної поліції в Рівне нській області та Управління Служби безпеки України в Рівне нській області задокументовано факт вимагання та одержання лікарем-кардіологом одного із закладів охорони здоров’я у м.Рівне 200 дол США неправомірної вигоди від призовника.

Кошти призначалися за складання та видачу акта обстеження, необхідного жителю області для одержання відстрочки від військової служби в Збройних Силах України.

Правоохоронцями припинено протиправну діяльність лікаря, який являється членом військово-лікарської комісії, одразу після одержання 19.09.2018 у своєму службовому кабінеті неправомірної вигоди, яку вилучено.

На даний час вирішується питання про повідомлення особі про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст.368 КК України (одержання неправомірної вигоди) та обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування у цьому кримінальному провадженні здійснюється слідчими слідчого управління Головного управління Національної поліції в Рівне нській області.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Рівне нської області.