Поліцейські трьох райвідділів оперативно спрацювали у затриманні раніше судимих зловмисників.

Крадіжки з помешкань та магазину сталися 18 вересня, у Здолбунівському, Млинівському районах і в місті Сарни. Усі раніше судимі зловмисники нині перебувають в ізоляторах тимчасового тримання.

pic

Так, 40-річний сарненчанин, який має за плечима кримінальний досвід у крадіжках, угонах і зберіганні наркотиків, шляхом підбору ключа в обідню пору проник до квартири 39-річного жителя райцентру, звідки викрав мобільний телефон та близько 800 гривень. Працівники карного розшуку Сарненського відділу поліції у результаті проведених розшукових заходів за кілька годин затримали його у помешканні знайомого.

pic

Крадіжку з будинку односельчанки посеред дня намагався вчинити і 23-річний житель Здовбиці. Молодик розбив віконне скло і проник до помешкання. Однак завдяки пильності сусідки, яка почула гуркіт і запідозрила неладне, на місце події оперативно прибули здолбунівські поліцейські. Вони застали зловмисника, коли той намагався винести монітор до комп’ютера та велосипед. Як з’ясувалося, молодик у травні звільнився із місць позбавлення волі та зараз перебуває під домашнім арештом за вчинений грабіж.

pic

У селі Довгошиї на Млинівщині 42-річний житель Ківерцівського району Волинської області, розбивши віконне скло, вночі викрав із місцевого магазину солодощі та продукти харчування орієнтовною вартістю в тисячу гривень. Раніше судимого за крадіжки та розбій чоловіка млинівські оперативники затримали у місті Ківерці.

pic

Усіх трьох зловмисників затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішуються питання про повідомлення їм про підозру та обрання запобіжного заходу. Санкція інкримінованої затриманим частини 3 статті 185 Кримінального кодексу України передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Поліцейські перевіряють їх також на причетність до інших злочинів.

pic

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області