У Рівному розпочалося спортивне видовище під назвою «Бізнес-ліга «ОГО». У вихідні відбулися перші матчі та офіційне відкриття турніру. Не обійшлося і без сенсацій.

Непоступливість та бажання перемоги. А ще голи на будь-який смак. 11 чемпіонат Бізнес-ліги ОГО вже вкотре збирає найліпші аматорські команди з міні-футболу. І вперше у турнірі бере участь колектив з райцентру.

Перший матч і одразу сенсація. Переможець весняного кубку бізнес-ліги ОГО команда «Карат» у нервовій боротьбі поступається колективу «Лукас». Програючи 0:2 гравці карату зрівняли рахунок, але не втримали рівновагу.

Саме задля таких матчів і створювали турнір організатори. Кажуть це лише сприятиме розвитку спорту і популяризації міні-футболу у місті.

Два перші тури принесли кілька несподіваних результатів. Фаворити турніру команда еменесників знову розраховує на перемогу. Наступні два тури чемпіонату відбудуться вже у найближчі вихідні в 27 школі. Результати ігор та фото усіх команд турніру традиційно на порталі OGO.ua. Там же вболівальники зможуть проголосувати за улюблену команду і допомогти їй здобути титул Чемпіон ОГО.