Ще 16 вересня, близько 7 вечора, на вулиці Князя Володимира, 109 патрульні зупинили автомобіль марки BMW.

Під час спілкування з керманичем поліцейські помітили явні ознаки наркотичного сп'яніння. Від проходження медичного огляду у медичному закладі водій відмовився у присутності двох свідків. Під час поверхневої перевірки в 40-річного жителя Рівне нщини виявили грошову купюру, в середині якої був поліетиленовий пакет з невідомою порошкоподібною речовиною білого кольору, зовні схожою на наркотичну.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. На водія склали протокол за ч.1 ст.130 (керування в стані наркотичного сп’яніння, по відмові) КУпАП.

А 17 вересня під ранок від небайдужих громадян патрульним надійшло повідомлення про те, що по вулиці Карнаухова рухається автомобіль Renault, створює аварійну обстановку та порушує правила дорожнього руху.

Патрульні вирішили перевірити інформацію, тож транспортний засіб зупинили на вулиці Курчатова 6.

Спілкуючись з водієм поліцейські виявили у нього явні ознаки наркотичного сп’яніння. Від проходження медичного огляду у медичному закладі водій відмовився у присутності двох свідків. При поверхневій перевірці транспортного засобу в керманича виявили речовину зовні схожу на наркотичну.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. На водія склали протокол за ч.2 ст.130 (керування в стані наркотичного сп’яніння, по відмові, повторність) також патрульні винесли постанову за ч.4 ст.126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування).

Про це повідомляє патрульна поліція Рівного.

pic



pic



pic



pic