Хочете подобатися чоловікам і завжди бути в центрі уваги? Які якості характеру змушують хлопців сходити по тобі з розуму? Як потрібно поводитися, щоб завоювати серце успішного і впевненого в собі молодої людини? Отож,що насправді подобається чоловікам в жінках.

1. Коли ти кладеш свою голову йому на груди

Всім чоловікам подобається відчувати себе потрібними, захищати свої цінності. Це та функція, яка дана природою. Покладаючи голову на його груди, ти тим самим показуєш, що відчуваєш себе в безпеці в його руках. Ти знаходишся в довірчій позиції. І начебто говориш "мені спокійно і безпечно з тобою".

pic

2. Коли ти говориш, що цінуєш його

Твій чоловік потребує того, щоб ти безпосередньо говорила, наскільки цінуєш його і наскільки важливі для тебе його старання, успіхи, перемоги.Дай йому зрозуміти, що його вчинки роблять тебе щасливою. Навіть якщо ти не завжди розумієш дій свого чоловіка, зрозумій, що він робить найкраще з того, що може в даний момент.

pic

3. Коли ти хвалиш його

Коли він робить щось особливе, наприклад, влаштовує імпровізовану вечерю на двох під зоряним небом або пише «Я люблю тебе» на асфальті під твоїм вікном, він дійсно хоче доставити тобі радість. І як чоловік потребує реакції - твоєї похвали, твого визнання за вчинки.Врахуй, що найбільше чоловіки люблять, коли слова подяки і вихваляння будь-яких його достоїнств звучать в присутності інших людей (бажано, знайомих / друзів).

pic

4. Коли ти уважно його слухаєш

В принципі потреба в тому, щоб тебе слухали, є спільною як для чоловіків, так і для жінок. Погодься, досить неприємно, коли ти півгодини розповідаєш про якусь важливу для тебе подію, а потім розумієш, що тебе слухали в пів-вуха або взагалі пропустили все повз вух.Будь впевнена, подібні ситуації не подобаються чоловікам. Тому менше базікай, а більше слухай.

pic

5. Коли ти ласкава з ним

Хоч більшість хлопців і намагається випинати напоказ свою незалежність і мужність, всім без винятку потрібна жіноча ласка. І якщо в дитинстві ми можемо отримувати її від матері, то в дорослому житті цю ніжність може дати тільки улюблена жінка.Причому бути ласкавою ти можеш не тільки наодинці з ним, але і коли ви буваєте в громадських місцях. Якщо ви в кафе, налий йому чай з чайничка. Покажи, що ти цінуєш ці хвилини з ним через дрібні дії-прояви турботи.

pic

6. Коли ти граєш з його волоссям

Так, можливо це дивно звучить, але чоловікам це подобається. Погладь його волосся, зроби міні-масаж голови - ти будеш приємно здивована його реакції.

pic

7. Коли ти першою дзвониш або надсилаєш повідомлення?

Прийнято вважати, що чоловік завжди повинен бути ініціатором знайомства, першим дзвонити, підтримувати відносини, всіляко показуючи свій інтерес до жінки.І тим не менше чоловікам подобається увага не менше, ніж тобі. Тому, якщо ти іноді будеш дзвонити першою або писати смс, щоб просто дізнатися, як у нього справи, він буде дуже задоволений. Першими не дзвонять, бо не впевнені, що ти взагалі візьмеш трубку. І якщо ти зробиш перший крок, будуть тобі вдячні.