"Верес" здобув вольову перемогу над "Черкащиною".

У матчі 9-го туру чемпіонату України з футболу у Другій лізі рівненський "Верес" на виїзді здобув вольову перемогу над "Черкащиною-Академією". Таким чином "червоно-чорні" довели свою безпрограшну серію до чотирьох поєдинків поспіль.

"Черкащина-Академія" - "Верес" - 1:2 (1:1)

Післяматчева прес-конференція виконувача обов'язків головного тренера рівненського "Вереса" Олега Шандрука.

- Суперник - дуже хороша команда, зіграна, яка давно грає разом, має свій малюнок гри. Але й ми думали лише про перемогу. Єдине, що мені сьогодні не сподобалося - це велика кількість браку у наших діях.

Також, важко перелаштуватися і перейти з натурального поля на штучне. До того ж, пішов дощ і м'яч почав рухатися полем ще швидше. Але вцілому, те що ми планували - виконали.

- Олег Маїк ще донедавна захищав кольори черкаського клубу. Як відзначите його дії сьогодні?

- Задоволений його діями. Так, нападник має забивати. Але я задоволений тим об'ємом роботи, який він виконав на полі. Головне, що команда перемогла.

- У чому причина заміни Гребенюка у перерві?

- Він допрацьовував в обороні. До нього немає жодних претензій. Просто, хотілося більше бачити його і в атаці.

- Яка атмосфера зараз в команді? З яким настроєм підходите до наступних матчів?

- В нас є домовленість з командою. Зараз для нас кожен матч - як фінал. Ми знаходимося не на своєму місці у турнірній таблиці.

pic

Післяматчева прес-конференція головного тренера "Черкащини-Академії" Олександра Кирилюка.

- Враження - негативні. Програли. Напевно, це мало зрештою статися. Ми розбирали, аналізували гру команди-суперника, але не зробили потрібних висновків. Сьогодні суперник нас покарав. Мав два моменти і обидва реалізував. Тому враження - негативні. Планували інший результат.

Моментами у нас щось виходило. Але нічого не вдавалося на завершальній стадії. Напевно, потрібно більше ігрової майстерності, щоб перемагати суперників, які грають на контратаках.

- Чи не розслабив команду швидкий забитий гол?

- Не думаю. Це ж не ДЮСШ, де команда може впасти в ейфорію. Всі розуміли, що потрібно грати далі...

pic

Про це інформує прес-служба НК"Верес".