Наречена, як відомо, має не тільки добре виглядати, але і прекрасно пахнути. Вибір аромату - питання тонкий, і до нього важливо поставитися з розумом. Він обов'язково повинен сподобатися не тільки нареченої, але і її обранцеві, а також чудово гармоніювати зі стилістикою образу і церемонії.

Ніжні і романтичні квіткові аромати

Якщо ви хочете купити парфумерію на весілля, то ніжні аромати таких білих квітів, як троянда, гарденія, магнолія, жасмин, конвалія, що виділяють любов, гармонію і романтику, стануть абсолютно безпрограшним варіантом. Вони як не можна краще поєднуються з образом нареченої, тонким елегантним мереживом, витонченою вишивкою, шовком, шифоном, перлами і бісером.

Ще з 18 століття флердоранж, квітка апельсинового дерева, вважається традиційним ароматом наречених. Ви можете як вибрати духи, повністю на його основі, так і обмежитися лише легкими натяками аромату.

Східна чуттєвість

Зазвичай парфумерні експерти однозначно висловлюються проти глибоких і чуттєвих східних ароматів на весіллі. Вони можуть прозвучати важко, особливо в жаркий день. А на юної, тонкої і тендітній дівчині такий парфум може звучати дивно або взагалі викликати дисонанс. Однак якщо доповнити образ кількома фатальними нотками, то це буде саме те, що потрібно. Тут важливо не переборщити і обмежитися лише двома краплями.

Східні парфуми відмінно поєднуються з великими масивними прикрасами, важкими тканинами, наприклад, оксамитом або парчею. Вони будуть доречні на другий день весілля, коли наречена буде не в білому.

Освіжаючі зелені аромати

Нотки, лотоса, латаття, водяного перцю, мандарина, зеленого чаю, лимона, трав, бергамоту ідеально підійдуть для спеки, коли навіть найлегші аромати здаються зайво важкими. Освіжаючі духи будуть чудово гармоніювати з мінімалістичним сукнею або ж вигідно відтіняють красу і витонченість пафосного романтичного образу.

Солодкі фруктові запахи

Ягідні і фруктові парфуми ідеально підійдуть для загадкових, неординарних і кокетливих дівчат, для яких важливо завжди виглядати яскраво. Такий вибір хороший для весілля у вузькому колі. Яблуко, персик, диня, полуниця, вишня, - ви можете вибрати варіант парфуму на будь-який смак. Фруктово-ягідні духи одночасно Задорнов, свіжі, оригінальні і романтичні і підійдуть як зовсім юним дівчатам, так і нареченим постарше.

Джерело