Випадковостей не існує. І якщо з нами щось відбувається, на то завжди є причина. Це твердження справедливе і в тому випадку, якщо ви останнім часом почали звертати увагу, що дивитеся на годинник якраз в той момент, коли цифри на них збігаються.

Це підказки, які відправляє нам Ангел-охоронець і їх ні в якому разі не можна ігнорувати. Отже, якщо ви подивилися на годинник, коли він показує:

01:01 - Це попередження. Швидше за все, ви зараз приймаєте рішення, чи варто йти на ризик. Не варто. Відкладіть підписання ділового контракту або серйозну особисту розмову на деякий час. Ризиковані і рішучі дії зараз не принесуть вам бажаного результату.

02:02 - Ви несправедливі. Швидше за все, ви ображені на близьку вам людину і погано думаєте про неї. Не рубайте з плеча. Можливо для її вчинку була причина, постарайтеся в ній розібратися, перш ніж з'ясовувати стосунки і говорити їй образливі слова.

03:03 - Час виконання бажань. Ваш Ангел-Охоронець знає ваше найпотаємніше бажання і хоче вам допомогти його виконати. Згадайте його зараз і велика ймовірність, що всі обставини складуться на вашу користь і досягти бажаного буде простіше.

04:04 - Фінансове благополуччя. Скоро у вас з'явиться можливість поліпшити свій матеріальний стан. Не пропустіть свій шанс.

05:05 - Випробування. Те, що з вами відбувається - не покарання, а життєвий урок, з якого потрібно зробити висновки. Не біжіть від проблем, інакше вони будуть переслідувати вас в майбутньому.

06:06 - Матеріальна втрата. Слідкуйте за своїми речами, перераховуйте здачу не відходячи від каси, не вкладайте гроші, не підписуйте контракти і не робіть необдуманих покупок, вони вас обов'язково розчарують. А якщо вирішили все-таки щось купити, п'ять разів переконайтеся, що все гаразд.

07:07 - Щаслива випадковість. Перед вами відкриваються відмінні можливості. Говоріть «Так!» всьому, що вам зараз запропонують, ви не будете розчаровані.

08:08 - Позбавлення від страхів. Ви зараз часто схильні до страхів і занепаду настрою. Розберіться в їх причинах, чесно зізнайтеся собі в тому, що відбувається - прийшов час переступити через минуле і йти далі.

09:09 - Таємне стане явним. Це попередження, що ваш секрет може скоро відкритися. Підготуйтеся до наслідків того, що це станеться.

10:10 - Заслужена нагорода. Останнім часом ви багато робили для інших, переступаючи через себе і заслужили нагороду. Побалуйте себе тим, про що ви давно мріяли.

11:11 - Обман. Хтось із ваших близьких вам бреше, прийшов час відкрити очі і розібратися в тому, що відбувається.

Сумісність імен в любові: як звуть вашого ідеального партнера

12:12 - Не упускайте шанс. Ви крутитесь як білка в колесі і через щоденну метушню не звертаєте увагу на когось чи щось важливе, поруч з вами. Це ваш шанс змінити життя на краще - не втрачайте його.

13:13 - Проблеми зі здоров'ям. Не відмахуйтеся від сигналів, які подає вам ваш організм. Займіться, нарешті, здоров'ям або походи по лікарях стануть неминучістю.

14:14 - Слухайте свою інтуїцію. У прийнятті рішень покладайтеся на свою інтуїцію, а не на поради інших людей.

15:15 - Час змін. Настав час мінятися. І скоро подує вітер змін, який змусить вас це зробити, навіть якщо ви не збираєтеся.

16:16 - Вам потрібні нові знання. Зараз найкращий час для придбання нових знань: запишіться на курс іноземної мови або тренінг, який давно мріяли відвідати.

17:17 - Вам потрібна допомога. У вас непроста ситуація і прийшов час просити про допомогу, тих хто поруч з вами. Повірте, вам не відмовлять.

18:18 - Звертайте увагу на знаки. Будьте уважні і ви почуєте важливу пораду або підказку. Швидше за все, вона буде виголошена вустами дитини.

19:19 - Нещасний випадок. Будьте обережні, відмовтеся від ризикованих підприємств і екстремальних видів спорту. Велика ймовірність нещасного випадку.

20:20 - Засудження. За вашою спиною не вщухають пересуди, вам заздрять. Подумайте чи готові ви рухатися в заданому напрямку, чи чужа думка вам важливіше.

21:21 - Не давайте в борг. Зараз не підходящий час, щоб давати гроші в борг, це обіцяє матеріальні втрати або зіпсовані відносини.

22:22 - Виснажена енергія. Ваша енергія на межі виснаження, а найближчим часом має бути спілкування з людиною, яка тягне з вас енергію. Візьміть з собою захисний амулет.

23:23 - Нова глава. Черговий етап вашого життя завершений і зараз починається нова глава - вас чекають зустрічі з новими людьми, зміни в особистому житті або зміна місця роботи. Не противтеся змінам, в кінці кінців виявиться, що вони на краще.