Чи відчували ви коли-небудь почуття, що щось не так, але що саме, пояснити ви не можете? Або ви ухвалювали якесь важливе рішення абсолютно необдумано, під керівництвом імпульсів і поривів? Це все ваше шосте відчуття, яке намагається достукатися до вас і допомогти. Які сигнали може подавати інтуїція і чому до неї так важливо прислухатися?

Інтуїція - це почуття, яке може подавати людині сигнал про біду, оберігати від неприємностей і допомагати у важку хвилину. У когось вона розвинена краще, у когось - слабше, але в ваших силах розвинути і підсилити це відчуття. Перед вами 5 ситуацій, коли потрібно послухати свій внутрішній голос і ні в якому разі його не ігнорувати.

Сновидіння. Часто шосте відчуття може подавати вам певні знаки через сновидіння. Такі сни дуже яскраві і запам'ятовуються, вранці ви чітко пам'ятаєте з чим впоралися і які проблеми вирішили. Розшифрувати сни і зробити правильні висновки непросто, але психологи рекомендують вести спеціальний щоденник сновидінь, в який ви будете записувати подібні сни. В такому випадку ви будете бачити картину більш цілісно і зможете зрозуміти посил, який вам посилає ваша підсвідомість, буде набагато легше.

Почуття впевненості в собі. Іноді трапляється так, що у вас з'являються зовсім ясні і зважені рішення, які здатні перевернути життя з ніг на голову. Наприклад, в один день ви вирішили переїхати в іншу країну, але не тому що вам запропонували там роботу або вас щось не влаштовує у вашому нинішньому місці проживання, а просто так, раптово. Такі сигнали інтуїція подає вам в тому випадку, коли щось йде не так і вашому житті потрібні зміни. Не варто ігнорувати такі сигнали, а навпаки, намагайтеся до них прислухатися.

Осяяння. Ще одна ситуація, яку ні в якому разі не можна ігнорувати - миттєве осяяння. Воно наздоганяє абсолютно несподівано, посеред телефонної розмови або в метро, ​​по дорозі додому. Щоб "прочитати" такі знаки і вловити їх сенс потрібно практикувати медитації, коли тіло розслаблено, думки чисті, ваш внутрішній голос може знову спробувати "поговорити" з вами.

Хвороба. Якщо люди вперто ігнорують свій внутрішній голос і не прислухаються до своєї інтуїції, організм, перебуваючи в стані стресу, починає сигналізувати вам різними хворобами. Якщо ви не встигаєте вилікуватися від однієї хвороби, як вас валить з ніг інша, перегляньте своє життя, згадайте, можливо ваше шосте відчуття давно хоче донести до вас якусь важливу інформацію. Депресія - вірна ознака того, що людині необхідні зміни, тому замість того, щоб піддаватися смутку і печалі, краще задумайтеся про те, як змінити своє життя в кращу сторону.

Натхнення. Натхнення часто плутають з мотивацією, так як зазвичай ці відчуття виникають після перегляду якогось сильного фільму, читання книги або розмови з мудрою досвідченою людиною. Інтуїція підказує вам про те, що ви готові до змін, що зараз саме час, щоб будувати далекоглядні плани і реалізовувати старі бажання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

30 цікавих фактів про «Титанік»

Як улюблений вид спорту підкаже ваше покликання?