Любов - дуже непроста штука, у одних "душа в душу", а інші - "як кішка з собакою". Нумерологічна сумісність - дієвий спосіб дізнатися, що чекає вашу пару в майбутньому. Щоб перевірити сумісність в коханні, потрібно всього лише два імені - ваше і людини, з якою ви плануєте побудувати відносини.

Щоб вирахувати число вашої пари, потрібно взяти два повних імені, знайти порядковий номер букв в алфавіті і скласти всі цифри до отримання простого числа.

А-1, Б-2, В-3, Г-4, Ґ-5, Д-6, Е-7, Є-8, Ж-9, З-10, И-11, І-12, Ї-13, К-14, Л- 15, М-16, Н-17, О-18, П-19, Р-20, С-21, Т-22, У-23, Ф-24, Х-25, Ц-26, Ч-27, Ш-28, Щ-29, Ь-30, Ю-31, Я-32.

Наприклад, Яна та Іван - 32 + 17 + 1 + 12 + 3 + 1 + 17 = 83; 3 + 8 = 11; 1 + 1 = 2. Число 6 і є числоМ вашої сумісності в любові по іменах. Якщо імена довгі, числа можуть бути досить великими, але складати потрібно до тих пір, поки не вийде число від 1 до 9.

Одиниця.Це число уособлює повну гармонію почуттів, адже ви, немов дві половинки єдиного цілого, доповнюєте один одного. Одиниця вказує на те, що відносини у вашій парі потрібно розвивати стрімко, не варто зволікати і чекати, а просто зізнатися один одному в любові. Ніхто не каже, що не буде складностей і притирок в стосунках, але не потрібно їх боятися, все вирішується за допомогою любові, довіри і взаєморозуміння до партнера.

Двійка. Це відносини постійної боротьби і суперництва абсолютно в усьому, ваш будинок - це не тиха гавань, а справжнє поле бою. Причому перші кілька років шлюбу, коли ви будете намагатися показати себе в кращому світлі, будуть досить щасливими, але потім постійні конфлікти і суперечки здатні все зруйнувати. Якщо кожен з вас не зрозуміє, що ваші відносини під загрозою і не постарається все виправити, іноді поступаючись, відносини, на жаль, не врятувати.

Трійка. Це союз дуже духовний і повинен навчити партнерів терпіння і розуміння. Є велика ймовірність, що вам швидко стане нудно, але ж це цілком вирішуване, досить лише бажання працювати над відносинами і боротися за щастя. Цей союз наповнений тривогами і переживаннями, але якщо ви хочете його зберегти, мисліть позитивно, дивіться тільки вперед і ніколи не озирайтеся назад і не думайте над досконалими вчинками.

Четвірка. Дуже хитка пара, так як ви з партнером дуже різні, у вас абсолютно різні цінності, життєві пріоритети, виховання і цілі. Ваша любов швидше матеріальна, хоча і фізична сторона може довгий час задовольняти ваші бажання. Але ось духовний зв'язок спочатку відсутній. Крім того у вас немає спільних інтересів і друзів, що теж не сприятиме вашому зближенню і єднанню.

П'ятірка. Цей союз досить міцний і стабільний. Не виключено, що в якийсь момент вам може стати нудно, але це своєрідна плата за спокій і взаєморозуміння у вашій парі. У цих відносинах партнери вміють чути і слухати, поступатися і йти на компроміси, підтримувати і мотивувати. Така пара рідко свариться і живе в цілому щасливо, але краще, щоб вас пов'язувало якась спільне справа, це додасть вашим відносинам жвавості і зробить вас ще більш щасливими.

Шістка. Сумісність цієї пари дуже висока, в основі стоїть дружба, адже швидше за все ваша любов зародилася не відразу. В даному союзі ви можете бути абсолютно впевнені в партнері, ви здатні навчити один одного чогось дуже важливого, якщо не почнете вирішувати свої сімейні проблеми за допомогою сварок і конфліктів. Будьте мудрішими, тоді любов і удача не відвернуться від вас.

Сімка. Це число означає, що вашими відносинами керують пристрасть і емоції, які іноді можуть зашкалювати, тому комусь із вас доведеться тверезо дивитися на ситуацію, щоб не наламати дров. Гармонії в цих відносинах можна досягти тільки за допомогою рівноправності, робіть все разом, навіть самі банальні речі, це вас дуже зблизить.

Вісімка. Погана сумісність, так як ваш союз наповнений постійними конфліктами і негараздами, сварки і з'ясування відносин для вас - звична справа. Щоб тримати на плаву почуттів, вам потрібно буде постійно відпочивати один від одного, якщо ви будете сумувати за партнером - це допоможе підтримувати баланс у відносинах.

Дев'ятка. Дуже вдалий союз з хорошою сумісністю, тому не втрачайте часу дарма. Ваша любов буде жити довго і щасливо, без особливих проблем і конфліктів, але в світі не буває нічого ідеального, тому не забувайте працювати над відносинами. У вашій парі каменем спотикання завжди буде досить сильна різниця в світогляді, але це не той момент, який здатний зруйнувати ваше щастя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Як прізвище чоловіка впливає на долю жінки

Червона нитка на руці: для чого, що означає і як правильно її носити