Невиправний романтик з Острожчини підкорив серця суддів проекту Х-фактор.

29-річний Тарас Соколюк народився у с. Хорів на Острожчині, навчався у Острозькому обласному ліцеї-інтернаті з посиленою військово-фізичною підготовкою. Закінчив Рівне нський держуніверситет за спеціальністю українська філологія та іноземні мови. Хлопець нині вільно спілкується німецькою, французькою та англійською мовами. Отримавши хорошу освіту, на досягнутому не зупинився. Йому вдалося вступити на навчання у клініку-університет міста Хайдельберг.

Його батько співак і композитор Микола Соколюк.

На проект "Х-фактор" Тарас прийшов, аби зрозуміти на що здатен.

Розповідає, що з музикою практично злився в єдине ціле, коли кохана дівчина не відповіла на його освідчення.

- Музика - то єдина моя розрада. Я звик, що за своїми мріями треба йти, інакше потім будеш шкодувати все життя, - каже Тарас Соколюк.

Перед суддями - Олегом Винником, Дмитром Шуровим, Настею Каменською, Андрієм Данилком - виконав пісню Назарія Яремчука "Білі лілеї".

- На нього дивишся і байдуже, що він співає, - зізналася колегам Настя Каменських під час виступу Тараса. А самому виконавцю сказала, що він торкнувся її внутрішньої жіночої струни. І сама ж цього засоромилася. Тож хлопець почув від неї "Так"

Олег Винник відзначив, що поміж ними є чимало спільного, тому не став шукати жодних мінусів, а просто сказав Тарасові "Так".

Душевність виступу відзначив і Дмитро Шуров. А Андрій Данилко просто запросив рівненчанина до тренувального табору проекту "Х-фактор". Тож в результаті Тарас Соколюк отримав чотири "Так".