Джазова вечірка - це відмінний спосіб повернути час назад і опинитися в тих далеких і таємничих для сучасної людини, 20-х роках минулого століття.

Що таке джаз? Це особливий настрій, приглушене світло, легкі сукні в дівчат і білі сорочки в чоловіків.

Оформлення вечірки

Джазова вечірка може відбутися всюди, де є можливість слухати музику і дивитися фільми. Прикрасити місце проведення вечірки можна капелюхами, фотографіями Армстронга і Фіцджеральда, гірляндами і свічками в різьблених свічниках, головне освітлення повинно бути приглушеним і, бажано різнобарвним. В якості приємної розваги варто подивитися "Ми з джазу", "Брати Блюз", "Великий Гетсбі".

Частування

Щоб меню вечірки відповідало тому, що відбувається, перевагу варто віддати легким закускам, фруктам, нарізкам сирів і шинки.

Канапе з ковбасами, оливками і черрі, креветки і м'ясо на шпажках, рулетики з шинки і гострого сиру - зручно і ніхто не залишиться голодним. Відмінною закускою стануть тарталетки з різними салатами, рибою, м'якими сирами і зеленню.

З напоїв краще вибрати шампанське. Нехай його буде багато. Краще, якщо шампанське буде розлите по келихах у вигляді піраміди. Підійдуть міцні напої - віскі, джин, а також різноманітні коктейлі, приготовані на їх основі.

Розваги

Які види розваг були прийняті в 20-і роки? У той час домінували азарт, швидкість, краса. Основою розваг були казино, і буде чудово, якщо ви зможете організувати для своїх гостей справжню рулетку або ж зіграти з ними в покер.

Ну і нарешті, танці, без них все затіяне просто втрачає сенс. Танцюйте чарльстон, блюз і джаз. Веселіться і радійте свободі, без будь-яких рамок, дозвольте собі хоча б на один вечір стати королем і королевою вечірки.

Чудовим завершенням вечора послужить справжній феєрверк, салют або хоча б романтичний запуск ліхтариків в небо це, безсумнівно, створить відповідну атмосферу і залишить відгук у душі кожного присутнього.

Смачна їжа, ритмічна запальна музика, розкішні декорації - це все що потрібно для справжньої джазової вечірки!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

8 способів побороти осінню нудьгу