Буває, що нещастя раптом навалюються в наше життя сніжною грудкою. Все виходить з під контролю і здається, що біди не закінчаться ніколи. А можливо просто потрібновикинути з свого будинку речі, які приносять нещастя.

Якщо у вашому будинку є ці предмети, викиньте їх або постарайтеся знайти їм заміну, інакше вони внесуть сум'яття в ваше життя.

1. Мертві предмети

Якщо ви забули полити квіти і листя почало висихати, вам пора з ними розпрощатися. Тримати в будинку такі квіти є великою помилкою. До мертвих предметів також можна віднести опудала тварин і птахів. Регулярно очищайте свої полиці, щоб на них не застоювалася погана аура.

2. Фотографії та картини з катастрофами

Якщо у вас в будинку є зображення катастроф, це накликає на вас біди. Інші природні явища, наприклад, сильна злива або завірюха, що викликають у вас негативні емоції, також можна віднести до предметів з поганою енергією. Якщо ж, дивлячись на картину з дощем, ви відчуваєте романтичні або ніжні почуття, то її можна залишити.

3. Предмети без пари

В багатьох з нас в будинку є капці або лижі, у яких загубилася пара. Ми зберігаємо ці предмети, тому що вони нам дорогі або викликають ностальгію за минулим. Прийшов час відправити їх на смітник, якщо ви хочете уникнути проблем.

4. Годинник, який зупинився

Завжди стежте за тим, щоб всі годинники в вашому домі працювали. Зупинилися годинник за прикметою пророкують смерть в родині. Якщо ви не можете їх відремонтувати, вам пора від них позбутися.

5. Пошарпана мітла

Все, що ви використовуєте у вашому будинку для прибирання, має бути в хорошому стані. Якщо від вашої мітли залишилися одні недоноски, але вам шкода її викидати, пора переглянути свої погляди. Купіть нову мітлу, інакше стара буде нести в будинок фінансові збитки.

6. Фотографії, які ви не любите

Цілком логічно, що всі предмети, що викликають у вас депресію і смуток, краще не зберігати. Негативні емоції будуть накопичуватися, і вам складно буде знайти щастя.

7. Дрібне сміття в кишенях, гаманці і сумці

Великі проблеми, як правило, починаються з дрібних. Все сміття, яке ми носимо з собою, вносить дисгармонію в наше життя.

8. Все, що ви не використовуєте більше 3-х років

Якщо річ давно не використовується, відбувається застій енергії, і це стримує прогрес і розвиток вашого життя. Немає ніякої потреби тримати в будинку те, що ви навряд чи будете колись застосовувати на ділі.

9. Розбите скло

Розбите скло, включаючи дзеркала створюють пролом у вашому захисті. За легендою дзеркала крали душі, і тому, коли хтось помирав, в будинку завжди накривали дзеркала, щоб померлий дух не застряг всередині дзеркала.

10. Старі речі

Якщо ви не можете викинути старі речі, віддайте їх на благодійність. Не зберігайте предмети одягу, які ви не плануєте носити.

11. Старий календар

Якщо це перекидний календар, звертайте увагу на те, щоб він показував правильний місяць і день. Так як цей предмет нагадує нам про померлий час, його неправильне використання може негативно відбитися на вашому житті.

12. Розбитий або тріснутий посуд

Якщо ви побачили тріщину на тарілці або чашці, не замислюючись, викидайте їх. Вся справа в тому, що посуд символізує багатство і сім'ю. Коли ви їсте з розбитого посуду, ви підсвідомо накликаєте на себе біду і нещастя.

13. Колючі рослини

За деякими прикметами кактуси в будинку і рослини з шипами (за винятком троянд) притягують негативну енергію і невдачі в будинок.

14. Порожнє крісло-качалка

Крісло-гойдалка приманює темні сили для того, щоб вони туди присіли. Ще гірше, якщо ви раптом побачили як крісло почало саме розгойдуватися. Це говорить про те, що злий дух уже оселився і може принести нещастя і смерть в будинок.

15. Зелені стіни

Цей колір вважається нещасливим для стін, так як раніше для зелених шпалер і тканин використовували миш'як. Коли вони намокали, отруйний газ вбивав людей. Часи змінилися, а прикмета залишилася.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Як сподобатися майбутній свекрусі?

Як прізвище чоловіка впливає на долю жінки