Книгу "Націоналізм" Дмитра Донцова, яка вперше вийшла з друку ще 84 роки тому, видали заново і сьогодні презентували рівнянам. Автор і виконавець ідеї перевидання, Ігор Спокій певен, що у сучасній Україні ця книга анітрохи не втратила своєї актуальності.

Нове життя вдихнув у своє творіння "З Австрії на Колиму" й колишній підстаршина дивізії "Галичина" Леонід Муха - представивши вже третє видання праці. Кошти, отримані від продажу презентованого тиражу, підуть на облаштування могил січових стрільців у Стрию.

Книга Дмитра Донцова "Націоналізм", перше видання якої датується ще 1926 роком, має стати настільною книгою кожного українця, переконують перевидавці. Адже у ній точно і повно сформульована українська національна ідея.

Нинішнє перевидання "Націоналізму" має вирішити ще й цілком матеріальні проблеми. За гроші від продажу книг активісти планують відновити поховання січових стрільців галицької армії у Стрию, на Львівщині, поставити там капличку і встановити відомості про кожного із майже двох сотень полеглих вояків. Презентоване ж третє видання книги Леоніда Мухи "З Австрії на Колиму. Спогади дивізійника" розкриває усі реалії визвольних змагань через спогади їх учасників.

Колишній підстаршина дивізії "Галичина" Леонід Муха сидів ночами, писав роками. Перше видання книги вийшло ще у 2003-му, друге - три роки потому. А нинішнього й не думав починати, але зрештою захотів ще раз нагадати, як карали українців за бажання мати власну державу і добиватися свого, адже сам був покараний - 10-ма роками Гулагу.